Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Τέλος εποχής για τη Ryanair- Έβγαλαν σέλφι όλοι μαζί!
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέλος εποχής για τη Ryanair- Έβγαλαν σέλφι όλοι μαζί!

Η τελευταία πτήση του αεροσκάφους που αποτελούσε το σκάφος βάσης της Ryanair στο αεροδρόμιο «Δασκαλογιάννης» πραγματοποιήθηκε χθες, Σάββατο, αργά τη νύχτα 15 λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα. Αυτό ήταν και το τέλος εποχής για την χαμηλού κόστους εταιρεία στα Χανιά κατά τη χειμερινή περίοδο. Το αεροσκάφος ταξίδεψε από Αθήνα προς Χανιά πραγματοποιώντας το τελευταίο δρομολόγιο της […]

Η τελευταία πτήση του αεροσκάφους που αποτελούσε το σκάφος βάσης της Ryanair στο αεροδρόμιο «Δασκαλογιάννης» πραγματοποιήθηκε χθες, Σάββατο, αργά τη νύχτα 15 λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα.

Αυτό ήταν και το τέλος εποχής για την χαμηλού κόστους εταιρεία στα Χανιά κατά τη χειμερινή περίοδο.

Το αεροσκάφος ταξίδεψε από Αθήνα προς Χανιά πραγματοποιώντας το τελευταίο δρομολόγιο της Ryanair στη συγκεκριμένη γραμμή.

Μάλιστα, οι επιβάτες συμμετείχαν με ενθουσιασμό στο αίτημα των αεροσυνοδών για μία ομαδική selfie φωτογραφία.

Στη συνέχεια, το αεροσκάφος παρέμεινε για λίγη ώρα στο «Δασκαλογιάννης» και αναχώρησε, δεκαπέντε λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα, με προορισμό το «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπου θα αποτελέσει το πέμπτο σκάφος βάσης της Ryanair στο συγκεκριμένο αεροδρόμιο, στο οποίο η εταιρεία «μεγαλώνει» και αναβαθμίζει την παρουσία της.

Αναχωρώντας από το «Δασκαλογιάννης» χθες τη νύχτα, το συγκεκριμένο αεροσκάφος μετέφερε ορισμένα μόνο από τα -40 συνολικά- στελέχη και τις εργαζόμενες της εταιρείας που διέμεναν μόνιμα στα Χανιά από τον Απρίλιο του 2013, όταν η Ryanair δημιούργησε τη βάση της εδώ, ξεκινώντας δρομολόγια αρχικά προς Θεσσαλονίκη και εν συνεχεία προς Αθήνα και προς Πάφο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις