Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Στο Δαφνί ο Ευθύμης Γιαννουσάκης
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Δαφνί ο Ευθύμης Γιαννουσάκης

Σε άσχημη κατάσταση φέρεται να είναι ο Ευθύμης Γιαννουσάκης, γνωστός για την ισόβια καταδίκη του λόγω της εμπλοκής του διακίνηση δύο τόνων ηρωίνης με το Noor. Σύμφωνα με τον συνήγορο του ο καταδικασθείς έκανε απόπειρα αυτοκτονίας και νοσηλεύεται εδώ και 2 ημέρες στο Δαφνί, όπου μεταφέρθηκε από το Ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλου. Όπως υποστηρίζει ο […]

Σε άσχημη κατάσταση φέρεται να είναι ο Ευθύμης Γιαννουσάκης, γνωστός για την ισόβια καταδίκη του λόγω της εμπλοκής του διακίνηση δύο τόνων ηρωίνης με το Noor.

Σύμφωνα με τον συνήγορο του ο καταδικασθείς έκανε απόπειρα αυτοκτονίας και νοσηλεύεται εδώ και 2 ημέρες στο Δαφνί, όπου μεταφέρθηκε από το Ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλου.

Όπως υποστηρίζει ο δικηγόρος, ο ισοβίτης βρέθηκε από αστυνομικούς με τη ζώνη του στα χέρια έτοιμος να βάλει τέλος στη ζωή του.

Η υπόθεση «Γιαννουσάκης» ήρθε στην επιφάνεια πριν λίγους μήνες, όταν  κατήγγειλε ότι δέχτηκε πιέσεις από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, και από άλλα πρόσωπα για να εμπλέξει στην υπόθεση της μεταφοράς ναρκωτικών τον εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη.

Μετά τις σοβαρές καταγγελίες διατάχθηκε εισαγγελική έρευνα και η υπόθεση κατέληξε στο αρχείο.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις