Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Γυναίκα πέφτει αναίσθητη από το ξύλο και οι περαστικοί τραβούν selifes (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Γυναίκα πέφτει αναίσθητη από το ξύλο και οι περαστικοί τραβούν selifes (vid)

Ένα ντροπιαστικό βίντεο, που δείχνει μία γυναίκα να κείτεται αναίσθητη στο έδαφος και κανείς να μην τη βοηθά, κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του Διαδικτύου. Το περιστατικό συνέβη στο Πίτσμπεργκ των ΗΠΑ και κάμερα ασφαλείας κατέγραψε την άνανδρη επίθεση ενάντια σε μία γυναίκα, αλλά και τη συμπεριφορά που είχαν οι περαστικοί που είδαν το […]

Ένα ντροπιαστικό βίντεο, που δείχνει μία γυναίκα να κείτεται αναίσθητη στο έδαφος και κανείς να μην τη βοηθά, κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του Διαδικτύου.

Το περιστατικό συνέβη στο Πίτσμπεργκ των ΗΠΑ και κάμερα ασφαλείας κατέγραψε την άνανδρη επίθεση ενάντια σε μία γυναίκα, αλλά και τη συμπεριφορά που είχαν οι περαστικοί που είδαν το συμβάν.

Στα πλάνα φαίνεται η στιγμή που ένας άντρας κλωτσάει τη γυναίκα στο πόδι και στη συνέχεια την χτυπάει στο πρόσωπο και τη ρίχνει αναίσθητη στο έδαφος

Λίγο αργότερα, πέντε περαστικοί περνάνε δίπλα και αντί να καλέσουν την αστυνομία ή το ασθενοφόρο, βγάζουν τα κινητά τους.

Ένας μάλιστα, σκύβει πάνω από τη γυναίκα και παίρνει κάτι από το χέρι της με τις Αρχές να εικάζουν ότι της έκλεψε το κινητό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις