Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Παρίστανε τον διανομέα φυλλαδίων, για να έχει πρόσβαση στις πολυκατοικίες
ΕΛΛΑΔΑ

Παρίστανε τον διανομέα φυλλαδίων, για να έχει πρόσβαση στις πολυκατοικίες

Του Πέτρου Καρσιώτη Παρίστανε τον διανομέα διαφημιστικών φυλλαδίων, μόνο για να έχει «νόμιμη» πρόσβαση στις πολυκατοικίες του κέντρου της Αθήνας. Όταν έμπαινε μέσα, πήγαινε κατευθείαν στα υπόγεια Όταν, όμως, έμπαινε,  πήγαινε κατ ευθείαν στα υπόγεια, όπου βρίσκονται οι αποθήκες των ιδιοκτητών και των ενοίκων των πολυκατοικιών. Με φακό, κατσαβίδια, καλέμια και κόφτες προχωρούσε σε διάρρηξη Εκεί […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Παρίστανε τον διανομέα διαφημιστικών φυλλαδίων, μόνο για να έχει «νόμιμη» πρόσβαση στις πολυκατοικίες του κέντρου της Αθήνας.

Όταν έμπαινε μέσα, πήγαινε κατευθείαν στα υπόγεια

Όταν, όμως, έμπαινε,  πήγαινε κατ ευθείαν στα υπόγεια, όπου βρίσκονται οι αποθήκες των ιδιοκτητών και των ενοίκων των πολυκατοικιών.

Με φακό, κατσαβίδια, καλέμια και κόφτες προχωρούσε σε διάρρηξη

Εκεί με ένα φακό και  λοστούς, καλέμια, κόφτες, κατσαβίδια και κλειδιά πασπαρτού, προχωρούσε στην παραβίαση της κάθε πόρτας και αφαιρούσε ό,τι έβρισκε στο εσωτερικό.

Απόπειρα διάρρηξης στον Άγιο Παντελεήμονα

Μετά από μια τέτοια απόπειρα  διάρρηξης σε πολυκατοικία της περιοχής του Αγίου Παντελεήμονα, συνελήφθη από αστυνομικούς και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Εξιχνιάστηκαν άλλες έξι διαρρήξεις υπογείων αποθηκών

Μέχρι στιγμής από το Τμήμα Ασφαλείας της ίδιας περιοχής, προέκυψε ότι ο 36χρονος ημεδαπός με την ίδια μεθοδολογία, έχει διαπράξει επιπλέον έξι  διαρρήξεις-κλοπές από αποθήκες πολυκατοικιών στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

Εκκρεμούσε ένταλμα για ίδια αδικήματα

Περαιτέρω, προέκυψε ότι σε βάρος του δράστη εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για… όμοια αδικήματα.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις