Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / ΔΗΣΥ: Τέλος ο Σαλαφώρης, μετά το σεξιστικό σχόλιο για την Χαραλαμπίδου
ΚΟΣΜΟΣ

ΔΗΣΥ: Τέλος ο Σαλαφώρης, μετά το σεξιστικό σχόλιο για την Χαραλαμπίδου

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός ανακοινώνει ότι έχει λάβει απόφαση για τη διακοπή της συνεργασίας με τον κοινοβουλευτικό συνεργάτη κ. Π. Σαλαφώρη και τον τερματισμό της απασχόλησής του ως λειτουργού Επικοινωνίας στο κόμμα. Συγκεκριμένα, ο κοινοβουλευτικός συνεργάτης του ΔΗΣΥ έκανε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook με φωτογραφία της κα Χαραλαμπίδου, με σχόλιο “Έτσι πρέπει να […]

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός ανακοινώνει ότι έχει λάβει απόφαση για τη διακοπή της συνεργασίας με τον κοινοβουλευτικό συνεργάτη κ. Π. Σαλαφώρη και τον τερματισμό της απασχόλησής του ως λειτουργού Επικοινωνίας στο κόμμα.

Συγκεκριμένα, ο κοινοβουλευτικός συνεργάτης του ΔΗΣΥ έκανε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook με φωτογραφία της κα Χαραλαμπίδου, με σχόλιο “Έτσι πρέπει να γίνονται οι δηλώσεις, με λεοπαρδαλέ, βυζί έξω και στραβό σασί”.

Ακολούθησαν σχόλια από άτομα κάτω από τη συγκεκριμένη ανάρτηση, με τον ίδιο να συνεχίζει να απαντά στο ίδιο ύφος.

Η κα Χαραλαμπίδου απάντησε με ανάρτηση στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, με το εξής σχόλιο: Αγαπητέ Αβέρωφ, είμαι σίγουρη ότι αυτή η χυδαιότητα και ο σεξισμός δεν σε εκφράζει. Είναι θλιβερό αυτή να είναι η ταυτότητα των ανθρώπων που έχεις γύρω σου ως λειτουργούς επικοινωνίας και κοινοβουλευτικούς συνεργάτες.

Ήλπιζα ότι θα μπορούσαν οι εκπρόσωποί σας να με αντιμετωπίσουν με επιχειρήματα και όχι κατ’ αυτόν τον θλιβερό τρόπο. Τουλάχιστον, ο κόσμος κατανοεί ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Υπάρχουν καθοριστικές διαχωριστικές γραμμές. Όμως, αν κρίνω και από τη Βουλή, υπάρχει μια παράδοση σε τέτοιες συμπεριφορές.

Ο ΔΗΣΥ αντέδρασε άμεσα στο συγκεκριμένο περιστατικό, με ανακοίνωση την οποία εξέδωσε και στην οποία ξεκαθαρίζει ότι τέτοιου είδους συμπεριφορές δεν μπορούν να έχουν καμιά σχέση με τον ΔΗΣΥ και επεσήμαναν ότι θα λάβουν άμεσα τα ενδεδειγμένα μέτρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός καταδικάζει με τον πιο απόλυτο τρόπο την πολλαπλώς απαράδεκτη και απρεπή δημοσίευση μέλους του προσωπικού του κόμματος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εις βάρος της Εκπροσώπου Τύπου του υποψηφίου κ. Σ.Μαλά, κας Ειρήνης Χαραλαμπίδου.

Εκφράζουμε θλίψη και αποτροπιασμό. Τέτοιες ενέργειες και ανάλογη νοοτροπία είναι εντελώς ξένα με τα ήθη της παράταξής μας, πλήττουν τον πολιτικό πολιτισμό που θέλουμε να χαρακτηρίζει την παρουσία μας και θίγει βεβαίως και το κοινό αίσθημα.

Με τέτοια συμπεριφορά, το συγκεκριμένο μέλος του προσωπικού δεν μπορεί να έχει σχέση με το κόμμα και ο Δημοκρατικός Συναγερμός θα λάβει άμεσα τα ενδεδειγμένα μέτρα.

Πάντως, ο συγκεκριμένος συνεργάτης απολογήθηκε και απέσυρε το απρεπές σχόλιο μετά από όλη αυτή την αναταραχή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις