Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Απέκτησε οκτώ παιδιά με την κόρη του, βιάζοντάς την
ΚΟΣΜΟΣ

Απέκτησε οκτώ παιδιά με την κόρη του, βιάζοντάς την

Μια απίστευτη υπόθεση ξαναζωντανεύει αυτές τις μέρες στις δικαστικές αίθουσες της Αργεντινής, με πρωταγωνιστή έναν 56χρονο, ο οποίος κατηγορείται ότι επί 20 χρόνια κρατούσε ως σκλάβα του σεξ την κόρη του, την οποία βίαζε επανειλημμένως και με την οποία έκανε οχτώ παιδιά. Η φρικιαστική υπόθεση έγινε γνωστή στα τέλη του 2015 όταν η κόρη του 56χρονου […]

Μια απίστευτη υπόθεση ξαναζωντανεύει αυτές τις μέρες στις δικαστικές αίθουσες της Αργεντινής, με πρωταγωνιστή έναν 56χρονο, ο οποίος κατηγορείται ότι επί 20 χρόνια κρατούσε ως σκλάβα του σεξ την κόρη του, την οποία βίαζε επανειλημμένως και με την οποία έκανε οχτώ παιδιά.

Η φρικιαστική υπόθεση έγινε γνωστή στα τέλη του 2015 όταν η κόρη του 56χρονου πήγε το ένα από τα οχτώ παιδιά στο γιατρό και στην ερώτηση τίνος είναι το παιδί αποκάλυψε τη φρικιαστική αλήθεια.

Αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία που εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό και τελικά συνέλαβε τον 56χρονο μετά από 45 μέρες τον Ιανουάριο του 2016.

Οι αρχές τον υπέβαλαν σε τεστ DNA και αφού επιβεβαίωσαν ότι ήταν ο πατέρας των οχτώ παιδιών της κόρης του, του άσκησαν δίωξη για έξι αδικήματα.

Το μαρτύριο της κοπέλας ξεκίνησε όταν ήταν 11 ετών.

Τότε την εγκατέλειψε η μητέρα της επειδή ο σύζυγός της την κακοποιούσε και άφησε έρμαιο την κόρη της στις αρρωστημένες ορέξεις του πατέρα της.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις