Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ταυτοποιήθηκαν τρεις από τους δράστες
ΕΛΛΑΔΑ

Ταυτοποιήθηκαν τρεις από τους δράστες

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., στο πλαίσιο τις έρευνας που διενεργείται από τη δ/νση Ασφάλειας Αττικής για τις φθορές στις εγκαταστάσεις του «Έθνους», μέχρι στιγμής έχουν ταυτοποιηθεί τρεις από τους δράστες. Η έρευνα φυσικά συνεχίζεται. Να θυμήσουμε  πως την περασμένη Κυριακή το απόγευμα, περίπου 30 άτομα συγκεντρώθηκαν έξω από το κτίριο της εφημερίδας με μοτοσυκλέτες, και προκάλεσαν σημαντικές […]

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., στο πλαίσιο τις έρευνας που διενεργείται από τη δ/νση Ασφάλειας Αττικής για τις φθορές στις εγκαταστάσεις του «Έθνους», μέχρι στιγμής έχουν ταυτοποιηθεί τρεις από τους δράστες. Η έρευνα φυσικά συνεχίζεται.

Να θυμήσουμε  πως την περασμένη Κυριακή το απόγευμα, περίπου 30 άτομα συγκεντρώθηκαν έξω από το κτίριο της εφημερίδας με μοτοσυκλέτες, και προκάλεσαν σημαντικές φθορές. Οι δράστες πέταξαν μπογιές και πέτρες στην τζαμαρία,και έσπασαν αυτοκίνητα μπροστά στα μάτια των εργαζομένων της εφημερίδας, ενώ πέταξαν κόκκινη μπογιά και έγραφαν με σπρέι στους τοίχους.

Εκείνη τη στιγμή των βανδαλισμών, ο δημοσιογράφος Μένιος Σακελλαρόπουλος ήταν έξω από τα γραφεία του Έθνους και του επιτέθηκαν.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις