Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Στο “καμένο” ΑΤ Πεύκης ο Κυριάκος Μητσοτάκης (pics-vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο “καμένο” ΑΤ Πεύκης ο Κυριάκος Μητσοτάκης (pics-vid)

Το αστυνομικό τμήμα της Πεύκης επισκέφτηκε το πρωί ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης προκειμένου να ενημερωθεί από κοντά για την χθεσινοβραδινή επίθεση. Υπενθυμίζεται πως στις 2 τα ξημερώματα άγνωστοι με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους πραγματοποίησαν καταδρομική επίθεση στο ΑΤ Πεύκης με βόμβες μολότοφ. Οι δράστες στην προσπάθειά τους να διατηρήσουν για περισσότερη ώρα […]

Το αστυνομικό τμήμα της Πεύκης επισκέφτηκε το πρωί ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης προκειμένου να ενημερωθεί από κοντά για την χθεσινοβραδινή επίθεση.

Υπενθυμίζεται πως στις 2 τα ξημερώματα άγνωστοι με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους πραγματοποίησαν καταδρομική επίθεση στο ΑΤ Πεύκης με βόμβες μολότοφ.

Οι δράστες στην προσπάθειά τους να διατηρήσουν για περισσότερη ώρα τη φωτιά από τις μολότοφ, είχαν βάλει στο εκρηκτικό μείγμα και λάδι μηχανής. Την ώρα της επίθεσης στο ΑΤ εκτός από τους αστυνομικούς που είχαν υπηρεσία, βρίσκονταν στα κρατητήρια και 7 κρατούμενοι.

Ο κ.Μητσοτάκης αναμένεται να κάνει δήλωση μετά την επίσκεψη του στο αστυνομικό τμήμα Πεύκης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα καταθέσει ερώτηση στον πρωθυπουργό για θέματα ασφάλειας.

Τον πρόεδρο της ΝΔ συνόδευαν η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Μαρία Σπυράκη και ο βουλευτής Μάξιμος Χαρακόπουλος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις