Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Μαφιόζικο μήνυμα- Έστειλαν κεφάλι ζώου σε φίλο του Λεμπιδάκη
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαφιόζικο μήνυμα- Έστειλαν κεφάλι ζώου σε φίλο του Λεμπιδάκη

Το κεφάλι ενός γουρουνιού άφησαν άγνωστοι έξω από την επιχείρηση Κρητικού επιχειρηματία και φίλου του Μιχάλη Λεμπιδάκη στο Ηράκλειο. Το περίεργο αυτό ματωμένο εύρημα, εντόπισε εργαζόμενος της επιχείρησης, που διατηρεί ο εν λόγω επιχειρηματίας και αμέσως ενημέρωσε τον ίδιο και την αστυνομία. Η αστυνομία ερευνά με ιδιαίτερη προσοχή το συγκεκριμένο περιστατικό, καθώς είναι γνωστή η στενή και φιλική […]

Το κεφάλι ενός γουρουνιού άφησαν άγνωστοι έξω από την επιχείρηση Κρητικού επιχειρηματία και φίλου του Μιχάλη Λεμπιδάκη στο Ηράκλειο.

Το περίεργο αυτό ματωμένο εύρημα, εντόπισε εργαζόμενος της επιχείρησης, που διατηρεί ο εν λόγω επιχειρηματίας και αμέσως ενημέρωσε τον ίδιο και την αστυνομία.

Η αστυνομία ερευνά με ιδιαίτερη προσοχή το συγκεκριμένο περιστατικό, καθώς είναι γνωστή η στενή και φιλική του σχέση με τον Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Μάλιστα στο μικροσκόπιο των αρχών έχει μπει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας των γειτονικών επιχειρήσεων, ώστε να εντοπιστούν ύποπτες κινήσεις και ενδεχομένως και τα άτομα που άφησαν το μαφιόζικο αυτό μήνυμα στον επιχειρηματία.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις