Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κυριάκος Μητσοτάκης: “Aς στηρίξουμε τον αγώνα τους»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυριάκος Μητσοτάκης: “Aς στηρίξουμε τον αγώνα τους»

Το δικό του μήνυμα στήριξης στις γυναίκες, έστειλε με μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιας και ο Οκτώβριος έχει καθιερωθεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό  Υγείας σαν τον μήνα ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού. «Καρκίνος του Μαστού: ένας δύσκολος αντίπαλος. Πολλές γυναίκες τον έχουν νικήσει. […]


Το δικό του μήνυμα στήριξης στις γυναίκες, έστειλε με μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιας και ο Οκτώβριος έχει καθιερωθεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό  Υγείας σαν τον μήνα ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού.

«Καρκίνος του Μαστού: ένας δύσκολος αντίπαλος. Πολλές γυναίκες τον έχουν νικήσει. Ας δουλέψουμε όλοι να στηρίξουμε τον αγώνα τους!», έγραψε.
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, επισύναψε στην ανάρτησή του μία φωτογραφία της συζύγου του πρώην πρωθυπουργού κυρίας Νατάσας Παζαΐτη, η οποία πήρε την πρώτη θέση στο διεθνή φωτογραφικό διαγωνισμό Pink Glove Photo Competition.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις