Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Lady Gaga: Στην αγκαλιά του συντρόφου της ξεπερνά το σοβαρό πρόβλημα υγείας (pics)
LIFESTYLE

Lady Gaga: Στην αγκαλιά του συντρόφου της ξεπερνά το σοβαρό πρόβλημα υγείας (pics)

Μια τρυφερή φωτογραφία με τον αγαπημένο της Christian Carino δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Snapchat η Lady Gaga. Η τραγουδίστρια, η οποία έχει κάνει μια παύση από τη μουσική, καθώς πρέπει να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, ανέβασε μια φωτογραφία, όπου ποζάρει στην αγκαλιά του αγαπημένου της, φορώντας ένα ροζ μπικίνι και έχοντας […]

Μια τρυφερή φωτογραφία με τον αγαπημένο της Christian Carino δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Snapchat η Lady Gaga.

Η τραγουδίστρια, η οποία έχει κάνει μια παύση από τη μουσική, καθώς πρέπει να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, ανέβασε μια φωτογραφία, όπου ποζάρει στην αγκαλιά του αγαπημένου της, φορώντας ένα ροζ μπικίνι και έχοντας φόντο το ηλιοβασίλεμα.

Η ευρωπαϊκή περιοδεία της Lady Gaga με στόχο την προώθηση του τελευταίου της δίσκου “Joanne” επρόκειτο να ξεκινήσει την 21η Σεπτεμβρίου στη Βαρκελώνη της Ισπανίας και να συνεχιστεί για 6 εβδομάδες.

Οι ημερομηνίες των συναυλιών της ακυρώθηκαν έως το 2018.

Η 31χρονη μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter έχει ανακοινώσει πως πάσχει από ινομυαλγία, βγάζοντας αληθινά τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό.

Η ινομυαλγία είναι ένα σύνδρομο που χαρακτηρίζεται από διάχυτο μυοσκελετικό πόνο, διάχυτη ευαισθησία αλλά και άλλα γενικά συμπτώματα όπως διαταραχή του ύπνου και του συναισθήματος. Αυτή μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που η star αναφέρεται στο πρόβλημα της, αφού και πέρυσι περίπου τέτοιο καιρό είχε ανεβάσει μία φωτογραφία της, όπου βρισκόταν στον γιατρό και της φρόντιζαν τον ώμο, ενώ είχε γράψει στη λεζάντα: «Μια δύσκολη μέρα με χρόνιο πόνο, αλλά νιώθω ευλογημένη που έχω τόσο δυνατές και έξυπνες γυναίκες γιατρούς».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις