Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ο μοναδικός Έλληνας που δέχθηκε στο καμαρίνι της η Κάρλα Μπρούνι (vid)
LIFESTYLE

Ο μοναδικός Έλληνας που δέχθηκε στο καμαρίνι της η Κάρλα Μπρούνι (vid)

Πλήθος επωνύμων έσπευσε στο Παλλάς να υποδεχθεί την Κάρλα Μπρούνι, αλλά εκείνη δεν θέλησε να δεχτεί κόσμο στον καμαρίνι της, εκτός από τον Βασίλειο Κωστέτσο. Συγκεκριμένα, ο Βασίλειος Κωστέτσος ο οποίος γνωρίζει την Κάρλα Μπρούνι εδώ και 24 χρόνια πήγε μετά το τέλος της συναυλίας στο καμαρίνι της, καθώς είχε προηγηθεί κάλεσμα από την ίδια. […]

Πλήθος επωνύμων έσπευσε στο Παλλάς να υποδεχθεί την Κάρλα Μπρούνι, αλλά εκείνη δεν θέλησε να δεχτεί κόσμο στον καμαρίνι της, εκτός από τον Βασίλειο Κωστέτσο.

Συγκεκριμένα, ο Βασίλειος Κωστέτσος ο οποίος γνωρίζει την Κάρλα Μπρούνι εδώ και 24 χρόνια πήγε μετά το τέλος της συναυλίας στο καμαρίνι της, καθώς είχε προηγηθεί κάλεσμα από την ίδια.

Ο σχεδιαστής αποκάλυψε όλο το σκηνικό στο Happy Day, αναφέροντας πως η τραγουδίστρια είχε περπατήσει στην πασαρέλα με ρούχα του Έλληνα σχεδιαστή.

«Περίμενε όλος ο κόσμος και λένε έχουμε διαταγή από την κυρία Μπρούνι, μόνο ο κύριος Κωστέτσος να περάσει μέσα. Ήταν απίστευτη στη σκηνή. Ενθουσιασμένη με την Ελλάδα.

Χθες το βράδυ την ώρα που περπατούσα χτύπησε το τηλέφωνο και ήταν εκείνη να μου πει αν θα έρθω να τη δω και ότι θα είναι αύριο και μεθαύριο στην Αθήνα. Με την Carla δουλέψαμε πριν 24 χρόνια» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις