Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Φρικτός θάνατος για πολύτεκνο πατέρα, από πέτρες εφήβων (pics-vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Φρικτός θάνατος για πολύτεκνο πατέρα, από πέτρες εφήβων (pics-vid)

Φρικτό θάνατο από τα «χέρια» πέντε ανήλικων παιδιών βρήκε ένας 32χρονος πατέρας στο Μίσιγκαν. Οι έφηβοι πετούσαν πέτρες από μια γέφυρα σε διερχόμενα αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του Kenneth White, πατέρα τεσσάρων παιδιών. Οι Alexander Miller, Mikadyn Payne, Trevor Gray, Mark Sekelsky και Kyle Anger, οι ηλικίες των οποίων κυμαίνονται από τα 15 […]

Φρικτό θάνατο από τα «χέρια» πέντε ανήλικων παιδιών βρήκε ένας 32χρονος πατέρας στο Μίσιγκαν.

Οι έφηβοι πετούσαν πέτρες από μια γέφυρα σε διερχόμενα αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του Kenneth White, πατέρα τεσσάρων παιδιών.

Οι Alexander Miller, Mikadyn Payne, Trevor Gray, Mark Sekelsky και Kyle Anger, οι ηλικίες των οποίων κυμαίνονται από τα 15 ως τα 17 έτη, θα δικαστούν ως ενήλικοι και είναι αντιμέτωποι με τις κατηγορίες της δολοφονίας δευτέρου βαθμού, της καταστροφής ξένης περιουσίας και της συνωμοσίας.

Ο θάνατος του 32χρονου, προκλήθηκε από την πέτρα τριών κιλών που πέταξε ο Kyle Anger, η οποία «έσκασε» πάνω σε ένα αυτοκίνητο, διαλύοντας το παρμπρίζ του.

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν δύο άντρες, συνάδελφοι που γυρνούσαν από τη δουλειά και νεκρός είναι ο συνοδηγός.

H πέτρα του έσπασε το κρανίο του και του δημιούργησε εγκεφαλική βλάβη, ενώ επίσης είχε και ένα κόψιμο στο στήθος του.

Οι έφηβοι κρατούνται και βρίσκονται αντιμέτωποι με ισόβια αν καταδικαστούν, ενώ όταν μίλησαν στις αρχές ισχυρίστηκαν πως: «παίζαμε, μια φάρσα κάναμε», με τον σερίφη Robert Pickell να τους απαντάει πως: «Αυτό δεν είναι φάρσα, είναι δολοφονία Β’ βαθμού».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις