Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πριβέ πτήση με 51 ευρώ!
ΕΛΛΑΔΑ

Πριβέ πτήση με 51 ευρώ!

Πλήρωσε μόλις 51 ευρώ για να ταξιδέψει αεροπορικώς στην Ελλάδα. Δεν φανταζόταν όμως ότι θα είχε μια πραγματικά ανεπανάληπτη πτήση καθώς  ήταν η μοναδική επιβάτις σε ένα αεροπλάνο 189 θέσεων με προορισμό την Κρήτη. Η Σκωτσέζα Κάρον Γκριβ ενημερώθηκε στο check in, ότι μόλις τρεις άνθρωποι είχαν κλείσει εισιτήρια για τη συγκεκριμένη πτήση. Ωστόσο, οι άλλοι […]

Πλήρωσε μόλις 51 ευρώ για να ταξιδέψει αεροπορικώς στην Ελλάδα. Δεν φανταζόταν όμως ότι θα είχε μια πραγματικά ανεπανάληπτη πτήση καθώς  ήταν η μοναδική επιβάτις σε ένα αεροπλάνο 189 θέσεων με προορισμό την Κρήτη.

Η Σκωτσέζα Κάρον Γκριβ ενημερώθηκε στο check in, ότι μόλις τρεις άνθρωποι είχαν κλείσει εισιτήρια για τη συγκεκριμένη πτήση. Ωστόσο, οι άλλοι δύο επιβάτες δεν εμφανίστηκαν ποτέ με αποτέλεσμα να ταξιδέψει μόνη της.

Έβγαλε μάλιστα μια selfie μέσα στο άδειο αεροσκάφος των 189 θέσεων, που ταξίδεψε την Κυριακή από τη Γλασκώβη στην Κρήτη.

Η 57χρονη, έτυχε ιδιαίτερης υποδοχής από το πλήρωμα καθώς της δόθηκε η δυνατότητα να καθίσει όπου ήθελε ενώ της προσφέρθηκε και δωρεάν γεύμα.Ο πιλότος απευθυνόταν προσωπικά στην ίδια και της εξηγούσε πάνω από ποιες χώρες πετούσαν.

Το ίδιο αεροπλάνο ταξίδεψε με 189 επιβάτες πίσω στη Γλασκώβη ενώ η Κάρον απολαμβάνει αυτό το διάστημα τις διακοπές της στην Κρήτη, γράφοντας ένα μυθιστόρημα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις