Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Λευκός θάνατος, μέσα σε διακοσμητικά κεριά (pics)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λευκός θάνατος, μέσα σε διακοσμητικά κεριά (pics)

Του Πέτρου Καρσιώτη Μέσα σε διακοσμητικά… κεριά, έκρυβαν σημαντική ποσότητα ηρωίνης, ένας άνδρας και μια γυναίκα στο Ηράκλειο της Κρήτης. Συνελήφθησαν σε μεταφορική εταιρία,  κατά την παραλαβή  δέματος, το οποίο ανοίχτηκε και στο εσωτερικό των κεριών βρέθηκαν κρυμμένα σε αυτοσχέδιες συσκευασίες 248,50 γραμμάρια «λευκού θανάτου». Στον εισαγγελέα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών Όπως ανακοινώθηκε από […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Μέσα σε διακοσμητικά… κεριά, έκρυβαν σημαντική ποσότητα ηρωίνης, ένας άνδρας και μια γυναίκα στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Συνελήφθησαν σε μεταφορική εταιρία,  κατά την παραλαβή  δέματος, το οποίο ανοίχτηκε και στο εσωτερικό των κεριών βρέθηκαν κρυμμένα σε αυτοσχέδιες συσκευασίες 248,50 γραμμάρια «λευκού θανάτου».

Στον εισαγγελέα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

Όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία, συνελήφθησαν μία 37χρονη κι ένας 33χρονος οι οποίοι οδηγούνται στον εισαγγελέα με την κατηγορία της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών.

Την επιχείρηση σύλληψης είχαν οργανώσει αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών οι οποίοι επιτηρούσαν διακριτικά τις εγκαταστάσεις μεταφορικής εταιρίας στην οποία το ζευγάρι έφθασε για να παραλάβει ένα δέμα.

Η 37χρονη παρέλαβε το δέμα με τα κεριά

Την ώρα που η 37χρονη παραλάμβανε το δέμα, επενέβησαν οι αστυνομικοί, τη συνέλαβαν όπως και τον 33χρονο που βρισκόταν εκεί συνοδεύοντάς την.

Έρευνα στο σπίτι του ζευγαριού

Ακολούθησε έρευνα στο αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 33χρονου και στο σπίτι του ζευγαριού, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 14 δισκία, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή, μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και τρία κινητά τηλέφωνα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις