Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Το ξέσπασμα της χήρας του Έλβις Πρίσλεϊ: “Μου έφαγαν την ψυχή και τα χρήματα”
LIFESTYLE

Το ξέσπασμα της χήρας του Έλβις Πρίσλεϊ: “Μου έφαγαν την ψυχή και τα χρήματα”

Η χήρα του Έλβις Πρίσλεϊ είναι η τελευταία σελέμπριτι που αποφάσισε να αποχωρήσει από τη Σαϊεντολογία, όπως αποκαλύπτει η Mail on Sunday. Η 72χρονη γυναίκα αποκάλυψε στο περιβάλλον της ότι αφήνει την αίρεση μετά από 40 χρόνια. «Αρκετά. Εγώ τελείωσα με αυτό» φέρεται να δήλωσε η Πρισίλα Πρίσλεϊ, η οποία είχε γίνει μέλος της Σαϊεντολογίας […]

Η χήρα του Έλβις Πρίσλεϊ είναι η τελευταία σελέμπριτι που αποφάσισε να αποχωρήσει από τη Σαϊεντολογία, όπως αποκαλύπτει η Mail on Sunday.

Η 72χρονη γυναίκα αποκάλυψε στο περιβάλλον της ότι αφήνει την αίρεση μετά από 40 χρόνια. «Αρκετά. Εγώ τελείωσα με αυτό» φέρεται να δήλωσε η Πρισίλα Πρίσλεϊ, η οποία είχε γίνει μέλος της Σαϊεντολογίας λίγο μετά τον θάνατο του «βασιλιά του ροκ εντ ρολ» το 1977, μετά από σχετική παραίνεση από τον Τζον Τραβόλτα, ο οποίος είναι Σαϊεντολόγος μέχρι σήμερα.

Η Πρισίλα είχε βάλει και την κόρη της, Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ, στους κόλπους της Σαιεντολογίας, όμως εκείνη αποχώρησε το 2014, κάνοντας δύσκολο για τη μητέρα της να συνεχίσει να συμμετέχει μετά τη διαφοροποίηση της κόρης της.

Η Πρισίλα Πρίσλεϊ, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Mail on Sunday, ανέφερε στο περιβάλλον της: «Είχα αρχίσει να αυτοκαταστρέφομαι. Έπαιρναν την ψυχή μου, τα λεφτά μου, όλο μου το είναι».

Ο Τομ Κρουζ είχε επηρεάσει και τις δύο πρώην συζύγους του να ασπαστούν τις αρχές της Σαϊεντολογίας, όμως τόσο η Νικόλ Κίντμαν όσο και η Κέιτι Χολμς αποφάσισαν να την εγκαταλείψουν λίγα χρόνια αργότερα, χωρίζοντας παράλληλα και τον Κρουζ.

Από την αίρεση έχουν αποχωρήσει επίσης η Ντέμι Μουρ, η Λία Ρίμινι και ο σκηνοθετης Πολ Χάγκις.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις