Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Δεν έχει τέλος ο εφιάλτης για τον τουρίστα, που ακούμπησε έναν άντρα
ΚΟΣΜΟΣ

Δεν έχει τέλος ο εφιάλτης για τον τουρίστα, που ακούμπησε έναν άντρα

Κινδυνεύει να χάσει τη δουλειά του αλλά και πολλά ακόμα, ο νέος που βρέθηκε στο Ντουμπάι ως ενδιάμεση στάση ενός επαγγελματικού ταξιδιού στο Αφγανιστάν. Ο Τζέιμι Χάρον, ηλεκτρολόγος από τη Σκωτία έμπλεξε με τον νόμο, καθώς ακούμπησε έναν άντρα στον γοφό, μέσα στο γνωστό μπαρ Rock Bottom. Φυσικά το επαγγελματικό ταξίδι χάθηκε, αφού την Κυριακή […]

Κινδυνεύει να χάσει τη δουλειά του αλλά και πολλά ακόμα, ο νέος που βρέθηκε στο Ντουμπάι ως ενδιάμεση στάση ενός επαγγελματικού ταξιδιού στο Αφγανιστάν. Ο Τζέιμι Χάρον, ηλεκτρολόγος από τη Σκωτία έμπλεξε με τον νόμο, καθώς ακούμπησε έναν άντρα στον γοφό, μέσα στο γνωστό μπαρ Rock Bottom.

Φυσικά το επαγγελματικό ταξίδι χάθηκε, αφού την Κυριακή έπρεπε να εμφανιστεί ενώπιον της δικαιοσύνης, κατηγορούμενος για απρεπή συμπεριφορά σε δημόσιο χώρο και για κατανάλωση αλκοόλ.

«Το όλο πράγμα μοιάζει με εφιάλτη, με κακό όνειρο και με έχει τσακίσει οικονομικά, συναισθηματικά και ψυχολογικά», δήλωσε ο 27χρονος. «Πίστευα ότι αυτή η δοκιμασία θα τελείωνε γρήγορα, αλλά έχω την αίσθηση πως δεν θα τελειώσει ποτέ», πρόσθεσε.

Οι δικηγόροι του ηλεκτρολόγου λένε ότι ο πελάτης τους απλά ακούμπησε τον άντρα, προσπαθώντας να μην ρίξει το ποτό που κρατούσε στο χέρι του.

Ο Χάρον κρίθηκε ένοχος και «έφαγε» τρεις μήνες φυλακή, ωστόσο ο δικηγόρος του δηλώνει ότι θα ασκήσει έφεση.

Έξαλλος ο πατέρας του 27χρονου επιτέθηκε στο υπουργείο Εξωτερικών της Βρετανίας που συνεχίζει να προωθεί τον τουρισμό στο Ντουμπάι. «Ο κόσμος θα έπρεπε να σταματήσει να πηγαίνει εκεί για διακοπές. Είναι ντροπή».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις