Ο “Δαίδαλος” χτυπά την Ελλάδα: Υδροστρόβιλος, χαλάζι και πολλά προβλήματα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο “Δαίδαλος” χτυπά την Ελλάδα: Υδροστρόβιλος, χαλάζι και πολλά προβλήματα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Σαρώνει ο «Δαίδαλος», όπως έχουν ονομάσει οι μετεωρολόγοι το χαμηλό βαρομετρικό που πλήττει από το πρωί την Ελλάδα. Επίσης, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία εξέδωσε δελτίο θυελλωδών ανέμων. Σοβαρά προβλήματα δημιουργούνται από το πρωί στο οδικό δίκτυο της Θεσσαλονίκης.  Σε κάποιες περιοχές η βροχή είναι εντονότερη προκαλώντας προβλήματα στους οδηγούς, κυκλοφοριακό κομφούζιο και τροχαία ατυχήματα. Όχημα εξετράπη της πορείας του  […]

23.10.2017 | 14:33

Σαρώνει ο «Δαίδαλος», όπως έχουν ονομάσει οι μετεωρολόγοι το χαμηλό βαρομετρικό που πλήττει από το πρωί την Ελλάδα.

Επίσης, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία εξέδωσε δελτίο θυελλωδών ανέμων. Σοβαρά προβλήματα δημιουργούνται από το πρωί στο οδικό δίκτυο της Θεσσαλονίκης.  Σε κάποιες περιοχές η βροχή είναι εντονότερη προκαλώντας προβλήματα στους οδηγούς, κυκλοφοριακό κομφούζιο και τροχαία ατυχήματα.

Όχημα εξετράπη της πορείας του  στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης πριν το τούνελ της Τούμπας, στο ρεύμα προς ανατολικά, ενώ πριν τον κόμβο Πανοράματος ακινητοποιήθηκε αυτοκίνητο, λόγω μηχανικής βλάβης.

Αυξημένη κίνηση παρατηρείται σε όλη την Περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης όπως επίσης και στην 25ης Μαρτίου, Μπότσαρη, Ερμού, Τσιμισκή, Εγνατία και στην Ολυμπιάδος.

Στην Περιφέρεια Ηπείρου, η κακοκαιρία ξεκίνησε από τα δυτικά.

Ισχυρή βροχόπτωση έπληξε την περιοχή του Δήμου Πάργας, συνοδευόμενη και από ανέμους.

Στην Πάργα έπεσε και χαλάζι ενώ ισχυρή βροχόπτωση εκδηλώνεται και στην πόλη της Πρέβεζας.

Στην Κεφαλονιά, καταιγίδα έπληξε το Αργοστόλι, ενώ υδροστρόβιλος προκάλεσε μεγάλες φθορές στα Σαρλάρα.

 

 

Exit mobile version