Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ο Κιλιάν Εμπαπέ πήρε το βραβείο «Golden Boy» 2017
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Κιλιάν Εμπαπέ πήρε το βραβείο «Golden Boy» 2017

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Ο Γάλλος σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, Κυλιάν Εμπαπέ, κέρδισε το «Golden Boy» για το 2017, βραβείο, που απονέμεται στον καλύτερο παίκτη κάτω των 21 ετών που αγωνίζεται στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Ο 18χρονος διεθνής επιθετικός θα παραλάβει σήμερα το απόγευμα στο Μονακό το βραβείο, για το οποίο ψήφισαν 30 δημοσιογράφοι […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Ο Γάλλος σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, Κυλιάν Εμπαπέ, κέρδισε το «Golden Boy» για το 2017, βραβείο, που απονέμεται στον καλύτερο παίκτη κάτω των 21 ετών που αγωνίζεται στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Ο 18χρονος διεθνής επιθετικός θα παραλάβει σήμερα το απόγευμα στο Μονακό το βραβείο, για το οποίο ψήφισαν 30 δημοσιογράφοι από καταξιωμένα ΜΜΕ της Ευρώπης και διοργανώνεται από την αθλητική εφημερίδα του Τορίνο «Tuttosport».

Ο νέος φορ της Παρί και μέχρι πέρσι της Μονακό κέρδισε σε ψήφους τον Ουσμάν Ντεμπελέ (Μπαρτσελόνα) και τον Γκαμπριέλ Ζεσούς (Μάντσεστερ Σίτυ) και έγινε ο τρίτος Γάλλος που κερδίζει το βραβείο την τελευταία πενταετία μετά τους Πολ Πογκμπά το 2013, Αντονί Μαρσιάλ το 2015.

Σε 9 αγώνες με την Παρί, έχει σημειώσει 4 γκολ και έχει μοιράσει ισάριθμες ασσίστ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις