Ο Μανιάτης παίρνει θέση για τη δήλωση Καμίνη κατά Θεοδωράκη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Μανιάτης παίρνει θέση για τη δήλωση Καμίνη κατά Θεοδωράκη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Θέση παίρνει ο Γιάννης Μανιάτης στην κόντρα που ξέσπασε στους «κόλπους» της κεντροαριστεράς, με αφορμή τις δηλώσεις του Γιώργου Καμίνη. Ο δήμαρχος Αθηνών είπε ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης «δεν μπορεί να διεκδικήσει την ηγεσία της παράταξης και στηρίζεται στην εικόνα του και στο life style». Το Ποτάμι σε ανακοίνωση του έκανε λόγο για «κατηγορία δανεισμένη […]

22.10.2017 | 12:56

Θέση παίρνει ο Γιάννης Μανιάτης στην κόντρα που ξέσπασε στους «κόλπους» της κεντροαριστεράς, με αφορμή τις δηλώσεις του Γιώργου Καμίνη.

Ο δήμαρχος Αθηνών είπε ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης «δεν μπορεί να διεκδικήσει την ηγεσία της παράταξης και στηρίζεται στην εικόνα του και στο life style».

Το Ποτάμι σε ανακοίνωση του έκανε λόγο για «κατηγορία δανεισμένη από τη λασποθήκη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ» και «θλίψη» για τις δηλώσεις Καμίνη.

Με δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό «Ε» ο κ. Μανιάτης άσκησε κριτική και στην επιλογή του Γιώργου Καμίνη να δηλώσει ότι θα διατηρήσει και την θέση του στον Δήμο Αθηναίων, ακόμη κι αν εκλεγεί στην ηγεσία του νέου φορέα της κεντροαριστεράς.

Όπως είπε ο βουλευτής Αργολίδας, η δήλωση του δημάρχου Αθηναίων για την έμφαση που δίνει ο πρόεδρος του Ποταμιού στην επικοινωνία τον ενόχλησε ιδιαίτερα.

Exit mobile version