Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Πώς γίνεσαι “πάμπλουτος” στο διαδίκτυο, με 191 ευρώ
PLUS

Πώς γίνεσαι “πάμπλουτος” στο διαδίκτυο, με 191 ευρώ

Αν σκουραίνουν τα πράγματα με τα οικονομικά σας και είστε αρκετά κοινωνικό και τολμηρό άτομο, σας έχουμε τη λύση. Όποιος είναι ενεργός στα social media και λατρεύει να τραβάει φωτογραφίες προκειμένου να τις μοιράζεται στο Instagram και στο Facebook, σίγουρα θα ήθελε να μπορεί για λίγο να γίνει σταρ. Να έχει το δικό του ιδιωτικό […]

Αν σκουραίνουν τα πράγματα με τα οικονομικά σας και είστε αρκετά κοινωνικό και τολμηρό άτομο, σας έχουμε τη λύση.

Όποιος είναι ενεργός στα social media και λατρεύει να τραβάει φωτογραφίες προκειμένου να τις μοιράζεται στο Instagram και στο Facebook, σίγουρα θα ήθελε να μπορεί για λίγο να γίνει σταρ.

Να έχει το δικό του ιδιωτικό τζετ και κάθε λίγο και λιγάκι να ποστάρει εικόνες, απολαμβάνοντας τη χλιδή και τις ανέσεις.

Доброе утро – это когда так. Fly with us ✈️?

A post shared by PRIVATEJETSTUDIO (@privatejetstudio) on

Η Ρωσική εταιρία Private Jet Studio σου δίνει την δυνατότητα να έχεις ένα ιδιωτικό τζετ δικό σου για δύο ώρες, προκειμένου να τραβήξεις όσες φωτογραφίες θέλεις.

Φυσικά δεν θα το κάνεις δωρεάν, καθώς για το χρονικό διάστημα αυτό, θα πρέπει να πληρώσεις 191 ευρώ, ενώ αν θέλεις καμεραμάν το κόστος ανεβαίνει στα 244 δολάρια.

Хорошая погода сегодня в Москве, лётная ✈️

A post shared by PRIVATEJETSTUDIO (@privatejetstudio) on

Για όσους μάλιστα θέλουν να το πάνε… ένα βήμα παραπέρα, το στούντιο παρέχει τη δυνατότητα μακιγιέζ και στυλίστριας.

Με την ώρα που θα έχεις στην διάθεσή σου και αν έχεις φροντίσει να πάρεις διαφορετικά ρούχα μαζί, προκειμένου να αλλάξεις και να μην φοράς σε όλα τα ίδια, μπορείς να ποστάρεις λίγες- λίγες τις φωτογραφίες που τράβηξες και να νομίζουν όσοι σε ακλουθούν και δεν σε γνωρίζουν καλά, πως είσαι κάποιος εκατομμυριούχος που δεν τον γνώριζαν.

Φυσικά θα έχεις μπλοκάρει τους φίλους σου για να μην σε «δώσουν». Αρκετοί από αυτούς που το έκαναν, αξίζει να σημειωθεί πως πήραν πίσω όσα έδωσαν από κάποια διαφημιστική που «τσίμπησε» αυτούς που είχαν ιδιαίτερη εμφάνιση.

Από την άλλη, αν αποκτήσεις πολλούς followers και καταφέρεις να τους κρατήσεις, καταλήγεις πάλι να δέχεσαι προτάσεις για προώθηση προϊόντων.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις