Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Τουλάχιστον δέκα εκατ. δολάρια για την αποπομπή του Τραμπ
ΚΟΣΜΟΣ

Τουλάχιστον δέκα εκατ. δολάρια για την αποπομπή του Τραμπ

Ούτε το όνομα του Τραμπ δεν θέλει να ακούει ένας πάμπλουτος άντρας από την Καλιφόρνια, που βάζει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη για να τον διώξει. Ο δισεκατομμυριούχος είναι τελείως αντίθετος με τον τρόπο που ο Αμερικανός πρόεδρος διοικεί τη χώρα και αποφάσισε να δώσει τουλάχιστον 10 εκατ. δολάρια για τηλεοπτική καμπάνια που θα […]

Ούτε το όνομα του Τραμπ δεν θέλει να ακούει ένας πάμπλουτος άντρας από την Καλιφόρνια, που βάζει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη για να τον διώξει.

Ο δισεκατομμυριούχος είναι τελείως αντίθετος με τον τρόπο που ο Αμερικανός πρόεδρος διοικεί τη χώρα και αποφάσισε να δώσει τουλάχιστον 10 εκατ. δολάρια για τηλεοπτική καμπάνια που θα κάνει έκκληση για την αποπομπή του προέδρου.

Στο διαφημιστικό σποτ, σύμφωνα με την Telegraph, ο Τομ Στέγερ τονίζει ότι πρέπει να φύγει από τον Λευκό Οίκο ο Ρεπουμπλικανός, κυρίως γιατί έφερε τη χώρα κοντά στον πυρηνικό πόλεμο, τονίζοντας την ευθύνη του για τις σχέσεις με τη Βόρειο Κορέα.

Ο Στέγερ αναφέρεται και στην στάση του Τραμπ απέναντι στους δημοσιογράφους που δεν συμφωνούν μαζί του, ενώ καλεί τους πολίτες να πιέσουν τα μέλη του Κογκρέσου να κάνουν κινήσεις για την αποπομπή του προέδρου.

«Στο Κογκρέσο και στην ίδια τη διοίκησή του ξέρουν ότι αυτός ο πρόεδρος είναι ένας σαφής κίνδυνος, που είναι πνευματικά ασταθής και εξοπλισμένος με πυρηνικά όπλα και δεν κάνουν τίποτα», υπογραμμίζει ο Στέγερ. Ο δισεκατομμυριούχος σκοπεύει να προωθήσει αυτή την καμπάνια τηλεοπτικά σε όλη τη χώρα. Ετοιμάζει αντίστοιχη διαφήμιση και στο διαδίκτυο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις