Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Καταδικασμένος βιαστής, σουλάτσαρε ελεύθερος
ΕΛΛΑΔΑ

Καταδικασμένος βιαστής, σουλάτσαρε ελεύθερος

Από πέρυσι είχε καταδικαστεί ερήμην για βιασμό ένας 31χρονος Έλληνας που την…κοπάνησε από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πρέβεζας και από τότε τα ίχνη του είχαν χαθεί, ως το απόγευμα της Πέμπτης οπότε αποδείχθηκε ότι κυκλοφορούσε σαν κύριος στο Αγρίνιο! Εκεί τον εντόπισαν οι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που τον θεώρησαν ύποπτο και τον σταμάτησαν για […]

Από πέρυσι είχε καταδικαστεί ερήμην για βιασμό ένας 31χρονος Έλληνας που την…κοπάνησε από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πρέβεζας και από τότε τα ίχνη του είχαν χαθεί, ως το απόγευμα της Πέμπτης οπότε αποδείχθηκε ότι κυκλοφορούσε σαν κύριος στο Αγρίνιο!

Εκεί τον εντόπισαν οι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που τον θεώρησαν ύποπτο και τον σταμάτησαν για να ελέγξουν τα στοιχεία του. Αμέσως αποδείχθηκε ότι ήταν φυγόποινος, καθώς το 2016 του είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης έξι ετών για τον βιασμό, αλλά δεν είχε εντοπιστεί. Έτσι, του έβαλαν χειροπέδες και τον προσήγαν στην Ασφάλεια.

Στη συνέχεια, ο 31χρονος βιαστής παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου, ο οποίος έδωσε εντολή να μεταχθεί άμεσα σε σωφρονιστικό κατάστημα για να εκτίσει την ποινή που του είχε επιβληθεί από το δικαστήριο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις