Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Δικαιώθηκε και πάλι η σύζυγος Στουρνάρα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δικαιώθηκε και πάλι η σύζυγος Στουρνάρα

Μετά από την καταδίκη του Κωνσταντίνου Βαξεβάνη στις 2 Αυγούστου 2017 σε οκτώ μήνες φυλακή, καταδικάστηκαν την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017 ο εκδότης και αρχισυντάκτες της εφημερίδας «Κυριακάτικη Δημοκρατία» μετά από την μήνυση της Λίνα Νικολοπούλου συζύγου του Γιάννη Στουρνάρα για συκοφαντική δυσφήμιση για το συκοφαντικό δημοσίευμα της 11ης Σεπτεμβρίου 2016. Ο Γιάννης Φιλιππάκης εκδότης της […]

Μετά από την καταδίκη του Κωνσταντίνου Βαξεβάνη στις 2 Αυγούστου 2017 σε οκτώ μήνες φυλακή, καταδικάστηκαν την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017 ο εκδότης και αρχισυντάκτες της εφημερίδας «Κυριακάτικη Δημοκρατία» μετά από την μήνυση της Λίνα Νικολοπούλου συζύγου του Γιάννη Στουρνάρα για συκοφαντική δυσφήμιση για το συκοφαντικό δημοσίευμα της 11ης Σεπτεμβρίου 2016.

Ο Γιάννης Φιλιππάκης εκδότης της εφημερίδας «κυριακάτικη δημοκρατία» καταδικάστηκε σε ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ φυλάκιση.

Ο Δημήτριος Ριζούλης, αρχισυντάκτης, επίσης καταδικάστηκε σε ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ φυλάκιση ενώ σε ΕΠΤΑ μήνες καταδικάστηκαν οι Χρίστος Δ. Μουλίνος Διευθυντής της εφημερίδας και Ανδρέας ΛΙΟΣΗΣ αρχισυντάκτης.

Η Λίνα Νικολοπούλου λέει: «Θα ακολουθήσουν και άλλοι. Όποιος γράφει συκοφαντίες για μένα θα μηνύεται και θα καταδικάζεται. Θα πρέπει να σταματήσουν να ασχολούνται μαζί μου και να με αφήσουν να κάνω τη δουλειά μου. Ο Κ. Βαξεβάνης δεν έβαλε μυαλό και υπάρχει και δεύτερη μήνυση σε εξέλιξη».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις