Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Το αγαπημένο μας Whatsapp “επιχειρεί”
PLUS

Το αγαπημένο μας Whatsapp “επιχειρεί”

Μέσα από ένα post στο επίσημο blog του το WhatsApp ανακοινώνει την έναρξη της διάθεσης μιας νέας εκδοχής της υπηρεσίας για επιχειρήσεις.  Το WhatsApp Business θα είναι μια δωρεάν εφαρμογή που θα προορίζεται προς τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, ενώ οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις θα χρειαστεί να πληρώσουν προκειμένου να αποκτήσουν μια σειρά από εργαλεία για […]

Μέσα από ένα post στο επίσημο blog του το WhatsApp ανακοινώνει την έναρξη της διάθεσης μιας νέας εκδοχής της υπηρεσίας για επιχειρήσεις. 

Το WhatsApp Business θα είναι μια δωρεάν εφαρμογή που θα προορίζεται προς τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, ενώ οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις θα χρειαστεί να πληρώσουν προκειμένου να αποκτήσουν μια σειρά από εργαλεία για την επικοινωνία τους με τους καταναλωτές. Το WhatsApp αριθμεί πλέον 1 δισεκατομμύριο χρήστες σε παγκόσμιο επίπεδο. Η νέα εφαρμογή θα επιτρέπει στις επιχειρήσεις να ενημερώνουν απευθείας τους πελάτες τους για πληροφορίες εισιτηρίων, παράδοσης προϊόντων και άλλων χρήσιμων πληροφοριών.

Πλέον, το WhatsApp θα τοποθετεί ένα πράσινο εικονίδιο δίπλα στους εταιρικούς λογαριασμούς του για να γίνεται άμεσα κατανοητό από τους χρήστες του, ότι τη δεδομένη στιγμή συνομιλούν με κάποια επιχείρηση και όχι με έναν ιδιώτη. H χρήση της εταιρικής εκδοχής του WhatsApp Messenger για σκοπούς μαζικής ενημέρωσης και χρήσης bots με τεχνητή νοημοσύνη από τους μεγάλους οργανισμούς και τις πολυεθνικές επιχειρήσεις θα χρεώνεται από το WhatsApp.

H μεγάλη επιτυχία του WhatsApp με το μεγάλο πλήθος συνδρομητών έχει κάνει το Facebook, στο οποίο πλέον ανήκει, να θέλει να βρει τρόπους για να αντλήσει κέρδη από αυτό, κίνηση που θεωρούνταν αναμενόμενη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις