Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Σκισμένα από τα χεράκια σας
PLUS

Σκισμένα από τα χεράκια σας

Πρίν ξεκινήσετε τη διαδικασία, να έχετε πλύνει το τζιν σας. Φορέστε το και σημαδέψτε με ένα στυλό ή κιμωλία τα σημεία που θέλετε να σκίσετε. Σας προτείνουμε πρώτα να δοκιμάσετε τις τεχνικές σε ένα τζιν που δεν φοράτε πια και μετά στο αγαπημένο σας. Τι θα χρειαστείτε Ψαλίδι Τσιμπιδάκι Φρυδιών Γυαλόχαρτο ή Τρίφτη #Τρόπος 1. […]

Πρίν ξεκινήσετε τη διαδικασία, να έχετε πλύνει το τζιν σας. Φορέστε το και σημαδέψτε με ένα στυλό ή κιμωλία τα σημεία που θέλετε να σκίσετε. Σας προτείνουμε πρώτα να δοκιμάσετε τις τεχνικές σε ένα τζιν που δεν φοράτε πια και μετά στο αγαπημένο σας.

Τι θα χρειαστείτε

  • Ψαλίδι
  • Τσιμπιδάκι Φρυδιών
  • Γυαλόχαρτο ή Τρίφτη

#Τρόπος 1. Ένα οριζόντιο απλό σκίσιμο

Ακριβώς στο σημάδι που δημιουργήσατε κόψτε σε οριζόντια και ευθεία γραμμή με ένα ψαλίδι. Στη συνέχεια τρίψτε τα σημεία που κόψατε με ένα γυαλόχαρτο ή περάστε με τον τρίφτη.

#Τρόπος 2. Σκίσιμο με εμφανείς ίνες

Σημαδέψτε όταν έχετε φορέσει το τζιν σας, 2 ή 3 οριζόντιες παράλληλες γραμμές με απόσταση μεταξύ τους περίπου 5 cm (μπορούν να διαφέρουν σε μέγεθος). Κόψτε πάνω στις γραμμές με ψαλίδι. Ξεκινήστε τα τραβάτε με ένα τζιμπιδάκι τις κάθετες ίνες του τζιν στα μεσαία κομμάτια. Με αυτόν τον τρόπο θα μείνουν μόνο οι οριζόντιες λευκές ίνες του.

#Τρόπος 3.  Αφαιρέστε ένα μεγάλο κομμάτι

Αφαιρέστε το κομμάτι του τζιν που δε θέλετε με ένα ψαλίδι. Κόψτε από 1 οριζόντια γραμμή στην πάνω και την κάτω μεριά του σημείου που αφαιρέσατε. Αφαιρέστε τις κάθετες ίνες τους όπως στον τρόπο 2.

Τώρα πλύντε το τζιν σας και είναι έτοιμο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις