Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Αυτό το αθλητικό look στα…φρύδια, έχει γίνει εμμονή
PLUS

Αυτό το αθλητικό look στα…φρύδια, έχει γίνει εμμονή

Τα νέα παχιά και μαύρα φρύδια στο σχήμα γνωστής εταιρίας αθλητικών ειδών,  έχουν ξετρελάνει τα κορίτσια, που σπεύδουν να κοινοποιήσουν το νέο τους look στο Instagram. Μάλιστα διάφοροι make up artists το πήραν πραγματικά πολύ σοβαρά και το εξέλιξαν, με πολλά χρώματα και πολλά στρασάκια να δίνουν ακόμη μεγαλύτερη λάμψη στο τελικό αποτέλεσμα. Μένει να δούμε […]

Τα νέα παχιά και μαύρα φρύδια στο σχήμα γνωστής εταιρίας αθλητικών ειδών,  έχουν ξετρελάνει τα κορίτσια, που σπεύδουν να κοινοποιήσουν το νέο τους look στο Instagram.

Μάλιστα διάφοροι make up artists το πήραν πραγματικά πολύ σοβαρά και το εξέλιξαν, με πολλά χρώματα και πολλά στρασάκια να δίνουν ακόμη μεγαλύτερη λάμψη στο τελικό αποτέλεσμα.

Μένει να δούμε αν αυτή η μόδα θα φτάσει και στη χώρα μας κι αν το επιτυχημένο brand θα έχει ανάλογη πέραση και στις Ελληνίδες. Πάντως στο τμήμα marketing της συγκεκριμένης εταιρίας, σίγουρα τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση, αφού κατάφεραν να απασχολήσουν με εντυπωσιακό τρόπο και χωρίς να κάνουν απολύτως τίποτα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις