Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Το παράπονο της Κορινθίου: “Εγώ και να φτερνιστώ, θέμα θα γίνει” (vid)
LIFESTYLE

Το παράπονο της Κορινθίου: “Εγώ και να φτερνιστώ, θέμα θα γίνει” (vid)

Η Μαρία Κορινθίου βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο σκληρού σχολιασμού επειδή την έπιασαν τα κλάματα κατά τη διάρκεια της συνέντευξη τύπου για την παράσταση «Γοργόνες και Μάγκες». Οι δημοσιογράφοι συνάντησαν την Μαρία Κορινθίου κι εκείνη έδωσε την απάντησή της: «Και να φταρνίζομαι γίνεται θέμα. Δεν είμαι της άποψης ότι η κακή δημοσιότητα είναι καλή δημοσιότητα. Κάποιοι […]

Η Μαρία Κορινθίου βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο σκληρού σχολιασμού επειδή την έπιασαν τα κλάματα κατά τη διάρκεια της συνέντευξη τύπου για την παράσταση «Γοργόνες και Μάγκες».

Οι δημοσιογράφοι συνάντησαν την Μαρία Κορινθίου κι εκείνη έδωσε την απάντησή της: «Και να φταρνίζομαι γίνεται θέμα. Δεν είμαι της άποψης ότι η κακή δημοσιότητα είναι καλή δημοσιότητα. Κάποιοι θεώρησαν γελοία τη συγκίνησή μου, με ειρωνικό τρόπο για μια ακόμα φορά.

Δεν θα σου κρύψω ότι δεν με ενοχλεί, αλλά μετά στερεύεις και από λόγια. Τι να πεις τώρα; Είναι ντροπή! Είναι ντροπή! Δεκαπέντε χρόνια δεν με έχετε δει να κλαίω, η συγκίνησή μου και το δέος μου ήταν τεράστιο γι’ αυτούς τους ανθρώπους».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις