Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Οι “γερόλυκοι” προσέφεραν μοναδικό υπερθέαμα
LIFESTYLE

Οι “γερόλυκοι” προσέφεραν μοναδικό υπερθέαμα

«Καλωσήρθατε την  U Arena της Ναντέρ. Είμαστε όλοι παρθένοι εδώ. Ελπίζω οι τουαλέτες να λειτουργούν» είπε στα γαλλικά ο Μικ Τζάγκερ ανοίγοντας το υπερθέαμα της  συναυλίας στο μεγαλύτερο γήπεδο που κατασκευάστηκε στην πόλη Ναντέρ της Γαλλίας, και το οποίο θα φιλοξενεί στο εξής την ομάδα ράγκμπι Racing 92. Να σημειωθεί πως είναι το μεγαλύτερο κλειστό […]

«Καλωσήρθατε την  U Arena της Ναντέρ. Είμαστε όλοι παρθένοι εδώ. Ελπίζω οι τουαλέτες να λειτουργούν» είπε στα γαλλικά ο Μικ Τζάγκερ ανοίγοντας το υπερθέαμα της  συναυλίας στο μεγαλύτερο γήπεδο που κατασκευάστηκε στην πόλη Ναντέρ της Γαλλίας, και το οποίο θα φιλοξενεί στο εξής την ομάδα ράγκμπι Racing 92. Να σημειωθεί πως είναι το μεγαλύτερο κλειστό γήπεδο της Ευρώπης.

Ο Μικ Τζάγκερ, σε απίστευτη φόρμα, και το γκρουπ των αιώνιων ροκάδων εγκαινίασαν ουσιαστικά το γήπεδο με ένα υπερθέαμα που μόνο οι Rolling Stones μπορούν να προσφέρουν. Oι Mick Jagger, Keith Rchards, Charlie Watts και Ron Wood, που κάνουν όλοι μαζί 293 χρόνια, είχαν γεμίσει πρόσφατα γήπεδο στην Αβάνα της Κούβας με 500.000 άτομα.

Τα πρώτα τραγούδια ξεδιπλώνονται, τέσσερα τεράστια πανό στη σκηνή παίζουν βίντεο. «Πολλοί φαλακροί μεσήλικες θα ζηλεύουν αυτόν τον 74χρονο που ουρλιάζει, με πλούσια μαλλιά. Το ροκ μπορεί να σε κουφαίνει, αλλά δεν σε κάνει φαλακρό», έγραψαν τα γαλλικά ΜΜΕ, εντυπωσιασμένα από τον αιώνιο έφηβο Μικ Τζάγκερ.
Επαιξε τα κομμάτια Sympathy for the devil, το It’s Only Rock’n’roll (but I like It), Tumbling Dice, Just Your Fool και το Ride ‘Em on Down από το τελευταίο άλμπουμ Blue & Lonesome.

Ο Keith Richards φοράει ένα τεράστιο μπλουζάκι χωρίς μανίκια, στο οποίο γράφει Do not X-Ray. Βρίσκεται ακόμη στη σκηνή, στα 73 του χρόνια, παρά τις καταχρήσεις που τον κάνουν ένα ζωντανό ιατρικό φαινόμενο.

Οταν ο Keith Richards με τη σειρά του κάνει φωνητικές δοκιμές (Happy, Slipping away) οι περισσότεροι πηγαίνουν για μπύρα στο μπαρ ή δοκιμάζουν τα ακόμη κατάλευκα WC. Ο Μικ Τζάγκερ προσπαθεί να τραβήξει το γκρουπ στα ύψη και τα καταφέρνει, παρά τα 74 χρόνια του, αναφέρουν οι κριτικοί.

Ο Μικ Τζάγκερ, πιο αδύνατος από ποτέ, με κολητό τζην, μπλουζάκι Rolling Stones και μπουφάν δείχνει να έχει κλέψει τα ρούχα του εγγονού του. Ο Ronnie Wood είναι επίσης ντυμένος εντυπωσιακά και δείχνει σε καταπληκτική φόρμα, παρά το γεγονός ότι πέρασε καρκίνο του πνεύμονα τον Μάιο του 2017. Ο κομψότερος όλων ο Charlie Watts, με βιολετί κάλτσες. Για το τέλος το κοινό απαίτησε να ακούσει το θρυλικό Satisfaction.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις