Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Φρικτό έγκλημα: Δολοφόνησε εν ψυχρώ στον δρόμο, την πρώην σύζυγό του (pics-vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Φρικτό έγκλημα: Δολοφόνησε εν ψυχρώ στον δρόμο, την πρώην σύζυγό του (pics-vid)

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία στο προάστιο Boeung Keng Kang στην  πρωτεύουσα της Καμπότζης από την εν ψυχρώ δολοφονία παίκτριας του The Voice. Η 23χρονη έπεσε νεκρή από τον 53χρονο πρώην σύζυγό της, όταν πήγε να επισκεφτεί κέντρο ομορφιάς στο προάστιο Boeung Keng Kang. Όπως κατέγραψαν κάμερες κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης η τραγουδίστρια φαίνεται να μιλάει με […]

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία στο προάστιο Boeung Keng Kang στην  πρωτεύουσα της Καμπότζης από την εν ψυχρώ δολοφονία παίκτριας του The Voice.

Η 23χρονη έπεσε νεκρή από τον 53χρονο πρώην σύζυγό της, όταν πήγε να επισκεφτεί κέντρο ομορφιάς στο προάστιο Boeung Keng Kang.

Όπως κατέγραψαν κάμερες κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης η τραγουδίστρια φαίνεται να μιλάει με τον 53χρονο στην είσοδο της κλινικής ομορφιάς Vita Longa. Την ώρα που αποχωρεί η San Sreylai ο Chey βγάζει το όπλο και την πυροβολεί.

Στη συνέχεια στρέφει το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτονεί.

Η νεαρή τραγουδίστρια και ο εφοριακός είχαν δύο γιους.

«Οταν μπήκε στο The Voice, η σχέση τους έγινε ακόμα χειρότερη επειδή τη ζήλευε», είπε η αδερφή της 23χρονης στο TVFB.

Φίλος της τραγουδίστριας αποκάλυψε ότι ο Chey συνέχιζε να την παρενοχλεί ακόμα και μετά τον χωρισμό τους. «Ο σύζυγός της δεν ήθελε να παίρνει μέρος σε διαγωνισμούς», δήλωσε η Dara στο Phnom Penh Post. «Και από τότε που μπήκε στο The Voice, δεν είχε σταματήσει να την ενοχλεί».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις