Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ο «Μπερλουσκόνι της Τσεχίας» αγκαλιά με την καλλονή σύζυγό του, πριν την κρίσιμη μάχη
ΚΟΣΜΟΣ

Ο «Μπερλουσκόνι της Τσεχίας» αγκαλιά με την καλλονή σύζυγό του, πριν την κρίσιμη μάχη

Είναι ισχυρός, γοητευτικός και πάμπλουτος. Ο «Μπερλουσκόνι της Τσεχίας» ή αλλιώς ο «Τσέχος Τραμπ» όπως τον αποκαλούν πολλοί, ετοιμάζεται να κάτσει στην πρωθυπουργική καρέκλα και μοιράζεται τη χαρά του με την πανέμορφη πολύ νεότερη και δεύτερη σύζυγό του. Ο 63χρονος Αντρέι Μπάμπις, ένας από τους 600 πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, […]

Είναι ισχυρός, γοητευτικός και πάμπλουτος.

Ο «Μπερλουσκόνι της Τσεχίας» ή αλλιώς ο «Τσέχος Τραμπ» όπως τον αποκαλούν πολλοί, ετοιμάζεται να κάτσει στην πρωθυπουργική καρέκλα και μοιράζεται τη χαρά του με την πανέμορφη πολύ νεότερη και δεύτερη σύζυγό του.

Ο 63χρονος Αντρέι Μπάμπις, ένας από τους 600 πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, είναι ο νικητής των εκλογών που διεξάγονται σήμερα και αύριο στη χώρα, όπως λένε οι δημοσκοπήσεις.

Άνετος και με βηματισμό γεμάτο αυτοπεποίθηση, παίρνει αγκαλιά την καλλονή Μόνικα και κάνει τη βόλτα του.

Εκείνη τον ακολουθεί παντού διακριτικά, όμως η εκρηκτική της εμφάνιση  δεν καταφέρνει να ξεφύγει από τον φακό.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά.

Ο φιλορώσος, λαϊκιστής και ευρωσκεπτικιστής επιχειρηματίας έχει άλλα δύο παιδιά από τον πρώτο του γάμο.

Για τον Αντρέι Μπάμπις, η Ευρωζώνη είναι ένα οικονομικό σχέδιο που έχει γίνει πολιτικό σχέδιο για το λόγο αυτό αντιτίθεται κατηγορηματικά στο ενδεχόμενο η χώρα του να πληρώσει τα ελληνικά χρέη.

Γιος διπλωμάτη, πάμπλουτος, πέρασε τα νεανικά του χρόνια μακριά από την πατρίδα του, στη Γαλλία και την Ελβετία, ενώ οι σπουδές του έχουν να κάνουν με το διεθνές εμπόριο.

Η περιουσία εκτιμάται σε 3,49 δισεκατομμύρια ευρώ, μεγαλύτερη από του Ντόναλντ Τραμπ. Είναι ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος στην Τσεχία και στη Σλοβακία μετά τον επενδυτή Πετρ Κέλερ.

Ενδεχόμενη νίκη του στις εκλογές θα ενισχύσει τη λαϊκίστικη πτέρυγα εντός της Ε.Ε και θα απομακρύνει περισσότερο την Κεντρική Ευρώπη από τις Βρυξέλλες.

Οι επικριτές του προσάπτουν πως υπήρξε πληροφοριοδότης της διαβόητης StB, της μυστικής υπηρεσίας του κομμουνιστικού καθεστώτος.

Το κόμμα του «Ανικανοποίητοι Πολίτες» έρχεται πρώτο στις δημοσκοπήσεις, καθώς υπόσχεται μείωση των φόρων και περισσότερη ελευθερία κινήσεων για τις επιχειρήσεις. Λέει όχι στους μετανάστες και όχι σε ένταξη της Τσεχίας στη ζώνη του ευρώ.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις