Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Xαμογέλαγε στον φρουρό η 20χρονη που σκότωσε με τη Lexus πέντε άτομα (pics-vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Xαμογέλαγε στον φρουρό η 20χρονη που σκότωσε με τη Lexus πέντε άτομα (pics-vid)

Μια 20χρονη πάμπλουτη κληρονόμος προκάλεσε το μακελειό στο Χάρκοβο της Ουκρανίας. Η νεαρή πέρασε με κόκκινο και έριξε το πολυτελέστατο αυτοκίνητο της πάνω σε πεζούς, σκοτώνοντας πέντε άτομα, αν και αρχικά οι Αρχές έκαναν λόγο για έξι. Μεταξύ των νεκρών, ήταν και μία 15χρονη μαθήτρια. Η Αλιόνα Ζαΐτσεβα παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη και «καβάλησε» με […]

Μια 20χρονη πάμπλουτη κληρονόμος προκάλεσε το μακελειό στο Χάρκοβο της Ουκρανίας.

Η νεαρή πέρασε με κόκκινο και έριξε το πολυτελέστατο αυτοκίνητο της πάνω σε πεζούς, σκοτώνοντας πέντε άτομα, αν και αρχικά οι Αρχές έκαναν λόγο για έξι.

Μεταξύ των νεκρών, ήταν και μία 15χρονη μαθήτρια.

Η Αλιόνα Ζαΐτσεβα παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη και «καβάλησε» με την Lexus της ένα πεζοδρόμιο όπου βρίσκονταν δεκάδες άτομα.

Η 20χρονη, κόρη του πολυεκατομμυριούχου στον τομέα της ενέργειας Βασίλι Ζαΐτσεβ, δεν τραυματίστηκε. Όπως διαπίστωσαν οι Αρχές, η νεαρή δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ πριν την σύγκρουση, ενώ προφυλακίστηκε για τρεις ημέρες.

Παρόλα αυτά, κάμερα από διαφορετικό σημείο της πόλης δείχνει δύο αυτοκίνημα- μεταξύ αυτών το δικό της, να τρέχουν λίγη ώρα νωρίτερα με ταχύτητα 96 χλμ/ώρα, δηλαδή διπλάσια από την επιτρεπόμενη σε αυτήν την πολυσύχναστη γειτονιά του Χαρκοβο με τις Αρχές να πιστεύουν πως έκανε κόντρες.

Εντωμεταξύ σήμερα,  η κληρονόμος πιάστηκε στο δικαστήριο από την κάμερα να συζητά με χαλαρό ύφος με έναν από τους αστυνομικούς φρουρούς, χαρίζοντάς του μάλιστα κάποια στιγμή και ένα χαμόγελο.

Ο τραγικός απολογισμός πιθανόν να ανέβει, αφού από τους έξι τραυματίες που εξακολουθούν να νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση, οι τρεις βρίσκονται σε κώμα.

Ο θετός πατέρας της Αλιόνα, Βασίλι Ζαΐτσεφ, πρόεδρος του ομίλου «Ταϊφούν» Σε αυτόν ανήκε το πολυτελές όχημα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις