Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Στον τόπο που σφάχτηκε κηδεύεται η άτυχη Δώρα- Τραγική φιγούρα η μητέρα της (vids)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον τόπο που σφάχτηκε κηδεύεται η άτυχη Δώρα- Τραγική φιγούρα η μητέρα της (vids)

Σε τραγική κατάσταση συγγενείς και φίλοι της άτυχης Δώρας Ζέμπερη που βρήκε φρικτό θάνατο με 14 μαχαιριές, έφτασαν στον τόπο του εγκλήματος για να της πουν το τελευταίο αντίο. Ακριβώς εκεί, στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών, όπου και ο δράστης έσφαξε την εφοριακό, οι δικοί της άνθρωποι θα την αποχαιρετήσουν. Τραγική φιγούρα η μητέρα της 32χρονης, […]

Σε τραγική κατάσταση συγγενείς και φίλοι της άτυχης Δώρας Ζέμπερη που βρήκε φρικτό θάνατο με 14 μαχαιριές, έφτασαν στον τόπο του εγκλήματος για να της πουν το τελευταίο αντίο. Ακριβώς εκεί, στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών, όπου και ο δράστης έσφαξε την εφοριακό, οι δικοί της άνθρωποι θα την αποχαιρετήσουν.

Τραγική φιγούρα η μητέρα της 32χρονης, η οποία δεν μπορούσε να προχωρήσει μόνη της και στο Κοιμητήριο μπήκε υποβασταζόμενη, ενώ και η αδερφή της άτυχης εφοριακού δεν μπορούσε να κρύψει τα δάκρυά της.

Βαθιά θλίψη, ανείπωτος πόνος για όλα τα αδέλφια της.

Στο νεκροταφείο έφθασαν τα πρώτα στεφάνια. Ανάμεσα σε αυτά, στεφάνια συναδέλφων της από τη ΔΟΥ Πειραιά όπου εργαζόταν, αλλά και της οικογένειας Καυκιά, της οικογένειας του 33χρονου το μνήμα του οποίου η Δώρα επισκεπτόταν καθημερινά.

Η άτυχη γυναίκα το απόγευμα της Τετάρτης είχε πάει να ανάψει ένα κεράκι του αγαπημένου της φίλου Γιάννη Καυκιά, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε εργατικό δυστύχημα τον περασμένο Μάιο.

Σοκαρισμένη η μητέρα

«Με πήγαν στην Ασφάλεια χθες, ήμουν σε πολύ κακή κατάσταση, δεν μπορούσα να μιλήσω, δεν καταλάβαινα τι μου έλεγαν», είπε την Πέμπτη, σοκαρισμένη, η μητέρα της άτυχης εφοριακού, περιγράφοντας τη στιγμή που έμαθε για το αποτρόπαιο έγκλημα. «Ήταν μάνα για τα παιδιά μου. Η δεύτερη μάνα μας, έτσι τη λέγανε. Πιστεύω ότι το παιδί μου το σκότωσαν όχι για να το κλέψουν. Ήταν στημένο το έγκλημα. Την είχαν παρακολουθήσει. Το παιδί αυτό δεν ήταν ποτέ μόνο του. Μόνο όταν πήγαινε στο νεκροταφείο. Οι συνεργάτες της στη δουλειά πρέπει να ήταν οι τελευταίοι που την είδαν ζωντανή», δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου.

«Πήγαινε στο νεκροταφείο από τότε που έχασε τον φίλο της και την είχε πάρει από κάτω, γιατί τον αγαπούσε πάρα πολύ, ήταν αδερφικοί φίλοι. Αυτό και ο χωρισμός της την πείραξαν πολύ. Της πέσανε μαζεμένα», πρόσθεσε, ενώ αποκάλυψε πως η κόρη της τής είχε εκμυστηρευθεί ότι φοβόταν: «Μου είχε εκμυστηρευτεί κάποια πράγματα. Ήταν πολύ ηθική, πολύ τυπική στη δουλειά της. Μου είπε ότι ήθελε να φύγει από τον έλεγχο, γιατί είχε κουραστεί και είχε φοβηθεί».

«Έχω αναλάβει δύσκολες υποθέσεις, μερικές φορές δεν μπορώ να τα βγάλω πέρα, φοβάμαι. Αν κάνω λάθος, θα το πληρώσω εγώ και θα πάω φυλακή», της είχε πει.

Ο πατέρας της αδικοχαμένης δήλωσε στις κάμερες, λίγο πριν μπει μπει στο Κοιμητήριο.

«Είμαι χάλια. Θέλω να βρω αυτόν που δολοφόνησε το παιδί μου. Το παιδί μου πήρε στα χέρια του μεγάλες υποθέσεις, λίστα Λαγκάρντ και άλλες πολλές. Εσείς, ως δημοσιογράφοι μπορείτε να βοηθήσετε στις έρευνες. Η γυναίκα μου φταίει για όλα. Αν ήμουν εγώ στο σπίτι τα παιδιά θα ήταν ασφαλή, εγώ θα είχα τον έλεγχο. Αν το παιδί είναι αυτή την ώρα στο χώμα είναι εξαιτίας της γυναίκας μου».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις