Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Γιάννης Λεμπιδάκης: Αν δεν υπήρχε η αστυνομία, δεν θα ήμασταν σήμερα εδώ (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Λεμπιδάκης: Αν δεν υπήρχε η αστυνομία, δεν θα ήμασταν σήμερα εδώ (vid)

Τρεις περίπου εβδομάδες μετά την απελευθέρωση του Μιχάλη Λεμπιδάκη, ο πατέρας του Γιάννης Λεμπιδάκης ευχαρίστησε την Ελληνική Αστυνομία τόσο για την μεγάλη επιτυχία, όσο και για την στήριξή της από την πρώτη στιγμή. Η γιορτή της Αστυνομίας ξύπνησε μνήμες από τα όσα τραγικά βίωσε και τις ώρες αγωνίας που πέρασε η οικογένεια του επιχειρηματία στην […]

Τρεις περίπου εβδομάδες μετά την απελευθέρωση του Μιχάλη Λεμπιδάκη, ο πατέρας του Γιάννης Λεμπιδάκης ευχαρίστησε την Ελληνική Αστυνομία τόσο για την μεγάλη επιτυχία, όσο και για την στήριξή της από την πρώτη στιγμή.

Η γιορτή της Αστυνομίας ξύπνησε μνήμες από τα όσα τραγικά βίωσε και τις ώρες αγωνίας που πέρασε η οικογένεια του επιχειρηματία στην διάρκεια της ομηρίας των 6 μηνών του Μιχάλη.

Ο Γιάννης Λεμπιδάκης βρέθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου για να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Αστυνομία που κατάφερε για πολλούς το ακατόρθωτο.

Με συγκίνηση και σπασμένη φωνή πήρε θέση στο βήμα της εκδήλωσης της αστυνομίας και είπε μεταξύ άλλων: Είμαι συγκινημένος που βρίσκομαι σήμερα εδώ. Να πω τα Χρόνια Πολλά και να πω τις πολλές ευχαριστίες μου στην αστυνομία όχι μόνο για την απελευθέρωση.

Από την πρώτη στιγμή αυτού του δραματικού γεγονότος ήταν κοντά μας, κάθε στιγμή. Γιατί αν δεν υπήρχε κοντά η αστυνομία, δεν θα ήμασταν σήμερα εδώ, η οικογένεια μας δεν θα ήταν σήμερα εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις