Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

12

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Για να μην μπερδεύεστε, δέστε την σωστά
PLUS

Για να μην μπερδεύεστε, δέστε την σωστά

Η γραβάτα προσδίδει φινέτσα, γοητεία και κύρος σε έναν άντρα, αρκεί να είναι καλοδεμένη. Δοκίμασε με τον καλό σου τον οδηγό δεσίματος και διαβάστε μερικά μυστικά, που πρέπει να γνωρίζετε. Πέντε στοιχεία, που πιθανώς να μην ήξερες για τη γραβάτα: • Ο έλεγχος της γραβάτας είναι απαραίτητος πριν αγορασθεί. Για να ελέγξεις αν ζαρώνει ή […]

Η γραβάτα προσδίδει φινέτσα, γοητεία και κύρος σε έναν άντρα, αρκεί να είναι καλοδεμένη. Δοκίμασε με τον καλό σου τον οδηγό δεσίματος και διαβάστε μερικά μυστικά, που πρέπει να γνωρίζετε.
Πέντε στοιχεία, που πιθανώς να μην ήξερες για τη γραβάτα:

• Ο έλεγχος της γραβάτας είναι απαραίτητος πριν αγορασθεί. Για να ελέγξεις αν ζαρώνει ή όχι το ύφασμά της, πέρασέ την πάνω από το χέρι σου και άφησε τα άκρα της να πέσουν ελεύθερα προς τα κάτω.

• Ο ασφαλής τρόπος για να βγάλεις μια γραβάτα και να τη λύσεις χωρίς να την τσαλακώσεις, είναι να ακολουθήσεις ανάποδα τα βήματα για το δέσιμό της.

• Ως προς τη φροντίδα και τον καθαρισμό της προτείνεται το καθαριστήριο.

• Για να τη διατηρήσεις σε φόρμα, τύλιξε τις άκρες της γύρω από το δάχτυλο σου, όπως ακριβώς θα έκανες με μια ζώνη. Βγάλε το ρολό που δημιουργήθηκε και άφησε την όλη τη νύχτα.

• Μην κρεμάς τις μάλλινες γραβάτες, γιατί ξεχειλώνουν τα νήματα.

Πως θα δέσεις τον «σκαστό» κόμπο βήμα – βήμα :

Πως θα δέσεις το διπλό κόμπο:

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις