Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Η Γουίδερσπουν σπάει τη σιωπή ετών: “Ήμουν 16 όταν…”
LIFESTYLE

Η Γουίδερσπουν σπάει τη σιωπή ετών: “Ήμουν 16 όταν…”

Οι καταγγελίες γυναικών που κατηγορούν ισχυρούς άνδρες του Χόλιγουντ για σεξουαλική παρενόχληση δεν λένε να τελειώσουν, μετά το σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον παραγωγό Harvey Weinstein. Αυτή τη φορά, η Reese Witherspoon αποκάλυψε ότι παρενοχλήθηκε σεξουαλικά στην ηλικία των 16 μόλις ετών. Η 41χρονη ηθοποιός, της οποίας η καριέρα ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία, δήλωσε κατά […]

Οι καταγγελίες γυναικών που κατηγορούν ισχυρούς άνδρες του Χόλιγουντ για σεξουαλική παρενόχληση δεν λένε να τελειώσουν, μετά το σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον παραγωγό Harvey Weinstein. Αυτή τη φορά, η Reese Witherspoon αποκάλυψε ότι παρενοχλήθηκε σεξουαλικά στην ηλικία των 16 μόλις ετών.

Η 41χρονη ηθοποιός, της οποίας η καριέρα ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία, δήλωσε κατά τη διάρκεια ομιλίας της, στο Beverly Hilton: «Έχω δικές μου εμπειρίες, που έχουν έρθει στη μνήμη μου και δυσκολεύομαι να κοιμηθώ, να σκεφτώ, να εξηγήσω πως νιώθω, εξαιτίας του άγχους και της ενοχής μου που δεν μίλησα νωρίτερα», και στη συνέχεια είπε ότι, «Νιώθω πραγματική αηδία για τον σκηνοθέτη που με παρενόχλησε, όταν ήμουν 16 χρονών και θυμό προς τους μάνατζερ και παραγωγούς, που με έκαναν να νιώθω ότι η σιωπή θα με κρατούσε μακριά από την ανεργία».

Μάλιστα, πρόσθεσε ότι, «Μακάρι να μπορούσα να σας πω πως αυτό αποτελεί ένα μεμονωμένο περιστατικό στην καριέρα μου, όμως, δυστυχώς δεν είναι. Έχω πολλές εμπειρίες σεξουαλικής παρενόχλησης και δεν μιλάω γι’αυτές πολύ συχνά».

Η πρωταγωνίστρια παραδέχτηκε πως οι τελευταίες αποκαλύψεις από άλλες ηθοποιούς την ώθησαν στο να πράξει το ίδιο και να μιλήσει ανοιχτά για το «κοινό μυστικό», που επικρατεί στο Χόλιγουντ. Τέλος, κατέληξε στο ότι πλέον η ζωή για τις νεαρές ηθοποιούς θα είναι διαφορετική, αφού θα έχουν την υποστήριξή τους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις