Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Η Κροατία θέλει τον Αντσελότι για το Μουντιάλ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Κροατία θέλει τον Αντσελότι για το Μουντιάλ

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Η Κροατία, αντίπαλος τη εθνικής Ελλάδος στα play-offs του Μουντιάλ 2018, θέλει τον Καρλο Αντσελότι στον πάγκο της. Ο Ιταλός προπονητής, ο οποίος χθες το βράδυ ήταν στο Λονδίνο  και παρακολούθησε την εντυπωσιακή ισοπαλία (3-3) μεταξύ της Τσέλσι και της Ρόμα, το τελευταίο διάστημα έχει αναφερθεί ως πιθανός διάδοχος του […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Η Κροατία, αντίπαλος τη εθνικής Ελλάδος στα play-offs του Μουντιάλ 2018, θέλει τον Καρλο Αντσελότι στον πάγκο της.

Ο Ιταλός προπονητής, ο οποίος χθες το βράδυ ήταν στο Λονδίνο  και παρακολούθησε την εντυπωσιακή ισοπαλία (3-3) μεταξύ της Τσέλσι και της Ρόμα, το τελευταίο διάστημα έχει αναφερθεί ως πιθανός διάδοχος του Βιτσένζο Μοντέλα σε περίπτωσή απόλυσής του από τη Μίλαν, ή του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στην Γιουβέντους, για την επόμενη σεζόν.

Όπως αναφέρει η «Gazzetta dello Sport», η Κροατία έκανε πρόταση στον Αντσελότι μόνο για το Μουντιάλ της Ρωσίας.

Τώρα, προπονητής στην Κροατία είναι ο Ζλάτκο Ντάλιτς, ο οποίος αντικατέστησε τον Αντε Κάτσιτς, λίγο πριν την αποφασιστική αναμέτρηση κατά της Ουκρανίας στο Κίεβο.

Θα καθοδηγήσει την εθνική ομάδα εναντίον της Ελλάδας και υπάρχουν εκείνοι που πιστεύουν ότι θα μπορούσε να μείνει στον πάγκο ακόμα και στο Μουντιάλ. Αλλά στο Ζάγκρεμπ, το όνομα του Κάρλο Αντσελότι, άρχισε ήδη να συζητιέται πολύ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις