Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Οκτώ συν ένα χρώματα για το ησυχαστήριό σας
PLUS

Οκτώ συν ένα χρώματα για το ησυχαστήριό σας

Το πιο χαλαρό μέρος στο σπίτι, γιατί έτσι πρέπει να είναι, για να γεμίζετε τις μπαταρίες σας. Αυτά τα χρώματα μεταμορφώνουν το υπνοδωμάτιό σας, ανάλογα την προσωπικότητά σας. Το design του υπνοδωματίου σας  ξεκινά από το χρώμα του. Αν νιώθετε ότι το καταφύγιό σας έχει επειγόντως ανάγκη από ανανέωση, τότε ήρθε η ώρα να αφήσετε […]

Το πιο χαλαρό μέρος στο σπίτι, γιατί έτσι πρέπει να είναι, για να γεμίζετε τις μπαταρίες σας.

Αυτά τα χρώματα μεταμορφώνουν το υπνοδωμάτιό σας, ανάλογα την προσωπικότητά σας.

Το design του υπνοδωματίου σας  ξεκινά από το χρώμα του. Αν νιώθετε ότι το καταφύγιό σας έχει επειγόντως ανάγκη από ανανέωση, τότε ήρθε η ώρα να αφήσετε τη φαντασία σας ελεύθερη προκειμένου να βρείτε το επόμενο χρώμα που θα χαρίσει στο υπνοδωμάτιό σας το ύφος που θέλετε. Για να πετύχετε το τέλειο αποτέλεσμα για εσάς το μόνο που χρειάζεστε είναι λίγη έμπνευση.

Το ροζ-κουφετί χαρίζει όλη την παστέλ χάρη στο υπνοδωμάτιό σας. Πέρα από μοντέρνο, αυτή η απόχρωση του ροζ είναι παιχνιδιάρικη, ρομαντική και θα φέρει ανοιξιάτικο και καλοκαιρινό αέρα στο υπνοδωμάτιό σας όλες τις εποχές.

Το ψυχρό γκρι με τους γαλάζιους υποτόνους μετατρέπει κάθε υπνοδωμάτιο σε παράδεισο χαλαρότητας. Ακόμα, είναι ιδανικό για όλα τα φύλα χάρη στον unisex χαρακτήρα του.

Το ανοιχτό γκρι, λοιπόν, ανήκει επίσης στα πιο hot χρώματα της φετινής σεζόν. Προτιμήστε το ειδικά αν το υπνοδωμάτιό σας λούζεται από φυσικό φως μιας και θα ενισχύσει τη «φωτεινή» πλευρά του. Μη διστάσετε να το συνδυάσετε με άλλα ουδέτερα χρώματα σε σκούρες αποχρώσεις για να δημιουργήσετε ένα ενδιαφέρον  αποτέλεσμα
Το πράσινο, κομψό και αριστοκρατικό, θα χαρίσει ένα σικ εξωτικό τόνο στο χώρο σας ενώ συνδυάζεται υπέροχα με τα ξύλινα έπιπλα.

Το καρπουζί, είναι ένα χρώμα ιδανικό για όσους τολμούν στη διακόσμηση, και υπόσχεται να κάνει το υπνοδωμάτιό σας το πιο χαρούμενο και καλοκαιρινό μέρος στον κόσμο.

Το γαλάζιο παστέλ. Γαλήνιο, ρομαντικό και αριστοκρατικό, αυτό το χρώμα θα ανανεώσει το χώρο σας σε χρόνο-αστραπή.

Ναυτικό μπλε. Θέλετε να φέρετε λίγο καλοκαιρινό αέρα στο υπνοδωμάτιό σας; Αν ναι, δεν έχετε παρά να βάλετε το ναυτικό μπλε σε αυτό. Το συγκεκριμένο χρώμα είναι τέλειο για να δώσετε στον χώρο σας ένα πιο ενήλικο ύφος.
Κίτρινο του κρόκου. Η μποέμ διακόσμηση βάζει αυτό το έντονο χρώμα στους τοίχους μας, για φως και λάμψη.
Το τιρκουάζ αποτελεί το καταλληλότερο χρώμα για το υπνοδωμάτιό σας, αν σας λείπουν οι βουτιές σε γαλανά νερά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις