Απολαύστε τον καφέ σας στη σωστή κούπα

PLUS

Απολαύστε τον καφέ σας στη σωστή κούπα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: l.a.ntokas

Μια όμορφη κούπα μπορεί να μας φτιάξει τη διάθεση και να μας βοηθήσει να ξεκινήσουμε όμορφα την ημέρα μας. Για να φτιάξετε τις δικές σας κούπες όπως ακριβώς τις θέλετε, θα χρειαστείτε: λευκές κούπες, πωλούνται παντού και σε διάφορα μεγέθη, καθώς και ειδικούς μαρκαδόρους για πορσελάνη. Ξεκνήστε δοκιμάζοντας το σχέδιο που θέλετε να κάνετε ή […]

18.10.2017 | 09:59

Μια όμορφη κούπα μπορεί να μας φτιάξει τη διάθεση και να μας βοηθήσει να ξεκινήσουμε όμορφα την ημέρα μας.

Για να φτιάξετε τις δικές σας κούπες όπως ακριβώς τις θέλετε, θα χρειαστείτε: λευκές κούπες, πωλούνται παντού και σε διάφορα μεγέθη, καθώς και ειδικούς μαρκαδόρους για πορσελάνη.

Ξεκνήστε δοκιμάζοντας το σχέδιο που θέλετε να κάνετε ή τα λόγια που θέλετε να γράψετε σε  χαρτί. Έπειτα συνεχίστε πάνω στην κούπα σας. Αν κάνετε κάποιο λάθος διορθώστε το με μια μπατονέτα πριν στεγνώσει.

Μόλις τελειώσετε, αφήστε την να στεγνώσει για 15-20 λεπτά. Αφού αυτά περάσουν, βάλτε την κούπα σας στο φούρνο και αφήστε την για 30 λεπτά στους 150 βαθμούς Κελσίου. Μόλις την βγάλετε από το φούρνο το χρώμα θα έχει σταθεροποιηθεί τόσο καλά που δεν θα φεύγει ούτε στο πλυντήριο πιάτων.

Exit mobile version