Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Ξαναχτύπησε η συμμορία των ΑΤΜ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξαναχτύπησε η συμμορία των ΑΤΜ

Του Πέτρου Καρσιώτη Η συμμορία των τεσσάρων κουκουλοφόρων, που ανατινάζει μήνες τώρα το ένα μετά το άλλο τα ΑΤΜ, από τη Φθιώτιδα και τη Βοιωτία έως την Εύβοια και την Αττική, ξαναχτύπησε. Αυτή τη φορά οι ένοπλοι, εμφανίστηκαν στο Μαρτίνο και μετά την ανατίναξη Αυτόματης Ταμειακής Μηχανής διέφυγαν με λεία 47.000 ευρώ. Έχουν εξελιχθεί σε […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Η συμμορία των τεσσάρων κουκουλοφόρων, που ανατινάζει μήνες τώρα το ένα μετά το άλλο τα ΑΤΜ, από τη Φθιώτιδα και τη Βοιωτία έως την Εύβοια και την Αττική, ξαναχτύπησε.

Αυτή τη φορά οι ένοπλοι, εμφανίστηκαν στο Μαρτίνο και μετά την ανατίναξη Αυτόματης Ταμειακής Μηχανής διέφυγαν με λεία 47.000 ευρώ.

Έχουν εξελιχθεί σε μεγάλο πρόβλημα για την ΕΛΑΣ

Προχωρώντας στο πολλοστό χτύπημά τους, οι «βομβιστές των ΑΤΜ» που έχουν εξελιχθεί σε ένα από τα μεγάλα προβλήματα για την Αστυνομία, τρεις από τους τέσσερις κουκουλοφόρους, εθεάθησαν έξω από το παλαιό Δημαρχείο του Μαρτίνου.

Εκεί ήταν τοποθετημένο το ΑΤΜ τράπεζας από το οποίο εξυπηρετούνται οι κάτοικοι της περιοχής.

Στις 2 το πρωί η έκρηξη πέταξε από τα κρεβάτια τους κατοίκους

Στις 2 το πρωί και ενώ ο τέταρτος της συμμορίας περίμενε προφανώς στη θέση του οδηγού στο αυτοκίνητο διαφυγής, διοχέτευσαν αέριο στο πίσω μέρος του μηχανήματος, προκαλώντας έκρηξη με εκκωφαντικό θόρυβο που πέταξε τους πολίτες από τα κρεβάτια τους.

Καθώς οι κασετίνες με τα χαρτονομίσματα πετάχτηκαν, ένα από τα μέλη της συμμορίας τις άρπαξε, τις τοποθέτησε σε σακ βουαγιάζ και διέφυγε με τους υπόλοιπους.

Είναι δεκάδες οι επιθέσεις με παρόμοιο τρόπο

Είναι δεκάδες οι επιθέσεις των μελών της συγκεκριμένης συμμορίας σε ΑΤΜ της Στερεάς Ελλάδας και της Αττικής. Ο αριθμός τους είναι ιλιγγιώδης.

Ήταν το τρίτο χτύπημα τον τελευταίο καιρό στην ίδια περιοχή

Στη συγκεκριμένη περιοχή ήταν το τρίτο χτύπημα καθώς είχαν προηγηθεί ανατινάξεις σε δύο ΑΤΜ άλλης τράπεζας.

Τον Σεπτέμβριο τα μέλη της ίδιας συμμορίας, που έχουν θεαθεί με πιστόλια ακόμη και με καλάσνικοφ την ώρα της δράσης, είχαν χτυπήσει στα Οινόφυτα.

Οι τρεις όπλισαν το ΑΤΜ, ο τέταρτος επιτηρούσε

Και πάλι, τότε, τρεις της συμμορίας, πλησίασαν σε ΑΤΜ τράπεζας, ενώ ο τέταρτος επιτηρούσε το χώρο.

Με το γνωστό τρόπο της διοχέτευσης αερίου προκάλεσαν έκρηξη με τη λεία τότε να φθάνει τα 137.000 ευρώ.

 

 

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις