Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Σφοδρή επίθεση Πολάκη στη Δικαιοσύνη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σφοδρή επίθεση Πολάκη στη Δικαιοσύνη

Με δύο αναρτήσεις στο Facebook σχολίασε ο Παύλος Πολάκης την απορριπτική απόφαση του Εφετείου σχετικά με τις αιτήσεις αναστολής των ποινών της Ηριάνας και του Περικλή, που έχουν πρωτόδικα καταδικαστεί για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς. Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας επιτέθηκε στον Εισαγγελέα της υπόθεσης, που πρότεινε στο Δικαστήριο την απόρριψη της αίτησης των δύο νέων, γράφοντας, […]

Με δύο αναρτήσεις στο Facebook σχολίασε ο Παύλος Πολάκης την απορριπτική απόφαση του Εφετείου σχετικά με τις αιτήσεις αναστολής των ποινών της Ηριάνας και του Περικλή, που έχουν πρωτόδικα καταδικαστεί για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας επιτέθηκε στον Εισαγγελέα της υπόθεσης, που πρότεινε στο Δικαστήριο την απόρριψη της αίτησης των δύο νέων, γράφοντας, με πολλά λάθη : Πότε κοιμήθηκες πιο ανάλαφρα; Όταν αναβλήθηκε η δίκη για τη Ζημενς επειδή δεν είχε μεταφραστεί το βούλευμα ή σήμερα που κράτησες στη φυλακή την Ηριάνα και τον Περικλή;;;;;;;;».

 

Μάλιστα, η αρχική ανάρτηση του υπουργού, όπως προκύπτει από screenshot που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, αντί για τον σωστό «Περικλή», έγραφε «Παντελή», όμως αργότερα το διόρθωσε.

Νωρίτερα, ο υπουργός, που έχει πολλές φορές επιτεθεί στην Δικαιοσύνη επιχειρώντας να παρέμβει στο έργο της καταδικάζοντας αποφάσεις, έγραψε: «Δεν είναι ΤΥΦΛΗ!!!! Είναι ολοστραβη και εξυπηρετεί σχέδιο …..(ένα τμημα της σοβαρό). Αν ήταν Ακης ,Χριστοφοράκος,στέλεχος της νοβαρτις,λαμόγιο που πήρε μίζες ,Χρυςαυγίτης δολοφόνος θα ήταν έξω……».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις