Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Viral η πισίνα με την «εξωπραγματική» ιδιαιτερότητα, που βρίσκεται στην Ελλάδα (pics-vid)
PLUS

Viral η πισίνα με την «εξωπραγματική» ιδιαιτερότητα, που βρίσκεται στην Ελλάδα (pics-vid)

Αμέσως viral έγινε το video που ανέβασε ένας Ισραηλινός που πήγε με τη σύζυγό του στη Σαντορίνη και βίωσε την απόλυτη εμπειρία σε μια εξωπραγματική πισίνα, την οποία «αποθεώνει» η Daily Mail. Ο Όντεντ Ντέιβιντ κατέγραψε με το κινητό του τη διαδρομή από το δωμάτιό του στο μπαλκόνι, αφήνοντας τους πάντες άφωνους καθώς στο εσωτερικό του δωματίου […]

Αμέσως viral έγινε το video που ανέβασε ένας Ισραηλινός που πήγε με τη σύζυγό του στη Σαντορίνη και βίωσε την απόλυτη εμπειρία σε μια εξωπραγματική πισίνα, την οποία «αποθεώνει» η Daily Mail.

Ο Όντεντ Ντέιβιντ κατέγραψε με το κινητό του τη διαδρομή από το δωμάτιό του στο μπαλκόνι, αφήνοντας τους πάντες άφωνους καθώς στο εσωτερικό του δωματίου του υπήρχε μία ιδιωτική πισίνα.

Συγκεκριμένα, κανείς δεν περίμενε πως το μικρό παράθυρο στο τέλος του μπάνιου θα ήταν η είσοδος για μία εσωτερική φωτισμένη πισίνα, η οποία είναι και μέρος της βεράντας απ΄ όπου μπορεί κανείς να απολαύσει την μαγευτική θέα στο ηφαίστειο και στο φημισμένο ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης.

Το video του Ντέιβιντ έχει γίνει ανάρπαστο στα social media, έχοντας πάνω από 12.000 views.

Το πολυτελές δωμάτιο κοστίζει περίπου 550 ευρώ την βραδιά.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις