Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Φωτιά πήραν τα φλας με την αγκαλιά των πανέμορφων γυναικών Κουρτς- Στράχε
ΚΟΣΜΟΣ

Φωτιά πήραν τα φλας με την αγκαλιά των πανέμορφων γυναικών Κουρτς- Στράχε

Φωτιά πήραν τα φλας των φωτογράφων στη Βιέννη τη νύχτα των εκλογών για να απαθανατίσουν δύο εντυπωσιακές ξανθές, που ενδέχεται να είναι οι «πρώτες» κυρίες της Αυστρίας. Ο λόγος για τη σύντροφο του νικητή των εκλογών Σεμπάστιαν Κουρτς και τη σύζυγο του Χάιντς Κρίστιαν Στράχε, του επικεφαλής του ακροδεξιού FPÖ. Η ηλικίας 31 ετών οικονομολόγος Σουζάνε Τίερ, είναι […]

Φωτιά πήραν τα φλας των φωτογράφων στη Βιέννη τη νύχτα των εκλογών για να απαθανατίσουν δύο εντυπωσιακές ξανθές, που ενδέχεται να είναι οι «πρώτες» κυρίες της Αυστρίας.

Ο λόγος για τη σύντροφο του νικητή των εκλογών Σεμπάστιαν Κουρτς και τη σύζυγο του Χάιντς Κρίστιαν Στράχε, του επικεφαλής του ακροδεξιού FPÖ.

Η ηλικίας 31 ετών οικονομολόγος Σουζάνε Τίερ, είναι εδώ και πολλά χρόνια σύντροφος του Σεμπάστιαν Κουρτς, του επικεφαλής του Λαϊκού Κόμματος της Αυστρίας και νεότερου ηγέτη κράτους μέλους της ΕΕ.

Η σύντροφος του Σεμπάστιαν Κουρτς, Σουζάνε Τίερ (δεξιά) με τη σύντροφο του Χάιντς Κρίστιαν Στράχε, Φίλιππα (δεξιά)

Η 29χρονη Φίλιππα Στράχε, η δεύτερη σύζυγος του κατά 19 χρόνια μεγαλύτερού της ακροδεξιού πολιτικού Χάιντς Κρίστιαν Στράχε, είναι γνωστή τηλεπερσόνα στη χώρα των Άλπεων και το 2007 είχε κερδίσει διαγωνισμό μοντέλων του γυναικείου περιοδικού «Madonna».

Η κοινή εμφάνισή τους πυροδότησε φυσικά ποικίλα σχόλια στον Τύπο.

«Φιλικά ανοίγματα από τις μαυρο-μπλε κυρίες», έγραψε η εφημερίδα Österreich.

«Λες και μετείχαν σε διαγωνισμό για σωσίες», σχολίασε η γερμανική Die Welt. «Σαν Κολλητές», επεσήμανε το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων DPA τονίζοντας ότι οι χαλαρές πόζες των δύο ξανθών κυριών μάλλον δεν θα άρεσαν στους συντρόφους τους: «Σε επίπεδο γυναικών ο μαυρο-μπλε συνασπισμός στην Αυστρία φαίνεται ότι έχει ήδη επισφραγιστεί. Αλλά αυτήν ακριβώς την εντύπωση προσπαθούν επιμελώς να αποφύγουν να δώσουν ο Κουρτς και ο Στράχε μετά τις εντυπωσιακές τους επιδόσεις στις βουλευτικές εκλογές».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις