Σήμερα το τελευταίο αντίο στην Μαρίνα και τη μητέρα της

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σήμερα το τελευταίο αντίο στην Μαρίνα και τη μητέρα της

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Στο νεκροταφείο του Μαρκόπουλου σήμερα στις 15:00 θα γραφτεί η τελευταία πράξη της οικογενειακής τραγωδίας που σημειώθηκε το Σάββατο στο μεσημέρι, όταν η μητέρα έσφαξε τη 17χρονη κόρη της μέσα στο ίδιο τους το σπίτι. Τραγική φιγούρα ο πατέρας της 17χρονης Μαρίνας, ο οποίος δεν μπορεί να πει συνειδητοποιήσει ότι θα πει το τελευταίο αντίο σε […]

17.10.2017 | 07:07

Στο νεκροταφείο του Μαρκόπουλου σήμερα στις 15:00 θα γραφτεί η τελευταία πράξη της οικογενειακής τραγωδίας που σημειώθηκε το Σάββατο στο μεσημέρι, όταν η μητέρα έσφαξε τη 17χρονη κόρη της μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

Τραγική φιγούρα ο πατέρας της 17χρονης Μαρίνας, ο οποίος δεν μπορεί να πει συνειδητοποιήσει ότι θα πει το τελευταίο αντίο σε ό.τι πιο ιερό είχε.

Συγγενείς, φίλοι, γείτονες, συμμαθητές, θα συνοδεύσουν στην τελευταία τους κατοικία μάνα και κόρη στο Κοιμητήριο του Μαρκόπουλου.

Ο χαροκαμένος πατέρας δεν μπορεί να συνέλθει από το σοκ και από τις τύψεις ότι δεν μπόρεσε να προστατέψει το παιδί του, αφού η γυναίκα του τον είχε κλειδώσει στην αποθήκη για να δολοφονήσει την κόρη της.

Όπως κατέθεσε στην αστυνομία η 51χρονη τον τελευταίο καιρό είχε εμμονές με την υγεία της. Έλεγε ότι θα πεθάνουν και οι δύο σύντομα και θα αφήσουν τη μονάκριβή τους μόνη και απροστάτευτη να την εκμεταλλευτούν επιτήδειοι.

Πίστευε ότι πάσχει από καρκίνο και ότι ο σύζυγός της έχει σοβαρό πρόβλημα καρδιάς, ενώ σύμφωνα με εκείνον, τον τελευταίο καιρό δεν έπαιρνε τα χάπια της.

Η μικρή Μαρίνα, ποτέ δεν είχε εκμυστηρευτεί σε κάποια φίλη της τα προβλήματα που αντιμετώπιζε στο σπίτι της. Κανείς από τους γείτονες δεν είχε καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά, αφού όπως είπαν έβλεπαν συνεχώς μαζί τη μητέρα και την κόρη να γελούν, να κουβεντιάζουν και να έχουν μια πολύ καλή σχέση.

 

Exit mobile version