Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Βότσεια 2017, με την μπάντα του ΠΝ να παίζει το Hit της χρονιάς
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βότσεια 2017, με την μπάντα του ΠΝ να παίζει το Hit της χρονιάς

Ο Κυβερνήτης του «Τορπιλοβόλου 11» ο Υποπλοίαρχος Νικόλαος Βότσης, τη νύχτα της 18ης Οκτωβρίου 1912, μπήκε στον Θερμαϊκό κόλπο και βύθισε το Θωρηκτό «Φετχί Μπουλέντ» του Οθωμανικού στόλου. Το εγχείρημα αυτό χαρακτηρίστηκε ως υψηλής επικινδυνότητας. Η τολμηρή αυτή επίθεση, μέσα στο σημαντικότερο λιμάνι της πρωτεύουσας της Μακεδονίας, κατάφερε σοβαρό πλήγμα στο ηθικό του Οθωμανικού στόλου, […]

Ο Κυβερνήτης του «Τορπιλοβόλου 11» ο Υποπλοίαρχος Νικόλαος Βότσης, τη νύχτα της 18ης Οκτωβρίου 1912, μπήκε στον Θερμαϊκό κόλπο και βύθισε το Θωρηκτό «Φετχί Μπουλέντ» του Οθωμανικού στόλου. Το εγχείρημα αυτό χαρακτηρίστηκε ως υψηλής επικινδυνότητας.

Η τολμηρή αυτή επίθεση, μέσα στο σημαντικότερο λιμάνι της πρωτεύουσας της Μακεδονίας, κατάφερε σοβαρό πλήγμα στο ηθικό του Οθωμανικού στόλου, εξυψώνοντας αντιστοίχως το εθνικό φρόνημα του Ελληνικού στόλου, αλλά και του Ελληνικού λαού.

Η μπάντα, με αυτή την αφορμή της επαιτείου, βρέθηκε στην Αριστοτέλους και πρόσφερε θέαμα στους Θεσσαλονικείς.

Tην παράσταση έκλεψε η στιγμή της εκτέλεσης του μεγάλου καλοκαιρινού χιτ «Despacito» με τον διευθυντή της να ζητά και τη συμμετοχή του κοινού – που ανταποκρίθηκε με χαρά – με χειροκροτήματα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις