Τραγωδία Μαρκόπουλο: Νέα στοιχεία για την μητέρα που έσφαξε την κόρη της

ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία Μαρκόπουλο: Νέα στοιχεία για την μητέρα που έσφαξε την κόρη της

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για την οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο Μαρκόπουλο, όταν μια μητέρα έσφαξε τη 17χρονη κόρη της και έβαλε τέλος στη ζωή της. «Η σύζυγός μου, μου έλεγε ότι όλα είναι μάταια. “Εμείς θα φύγουμε από τη ζωή, θα πεθάνουμε. Τι θα κάνουμε με την κόρη […]

16.10.2017 | 08:26

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για την οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο Μαρκόπουλο, όταν μια μητέρα έσφαξε τη 17χρονη κόρη της και έβαλε τέλος στη ζωή της.

«Η σύζυγός μου, μου έλεγε ότι όλα είναι μάταια. “Εμείς θα φύγουμε από τη ζωή, θα πεθάνουμε. Τι θα κάνουμε με την κόρη μας; Θα μείνει μόνη της σε αυτόν τον κόσμο και θα την εκμεταλλευτεί ο οποιοσδήποτε”».

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, ο τραγικός πατέρας που έχασε την οικογένεια του μέσα σε ελάχιστα λεπτά, έδωσε στις Αρχές στοιχεία που έδειχναν ότι το τέλος θα είναι άσχημο.

Στέλεχος μεγάλης ταξιδιωτικής εταιρείας, ο πατέρας, είχε κλειδωθεί από την σύζυγό του στο λεβητοστάσιο και ενώ άκουγε πως κάτι κακό συμβαίνει, δεν πρόλαβε να κάνει τίποτα.

Ο 53χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι η δολοφόνος και αυτόχειρας σύζυγός του είχε αποκτήσει εμμονή πως ήταν σοβαρά άρρωστη, ότι έπασχε από καρκίνο στο συκώτι.

«Πήγαμε σε γιατρό και κάναμε εξετάσεις, που έδειχναν ότι δεν είχε τίποτα. Επέμενε όμως. Μετά έλεγε ότι είχε καρκίνο σε άλλα σημεία του σώματος της. Τον τελευταίο μήνα προσπαθούσε να πείσει και εμένα ότι σοβαρά άρρωστος και εγώ και ότι έπρεπε να πάω σε γιατρό» αφηγήθηκε.

Και συμπλήρωσε: «Τις τελευταίες μέρες μου έλεγε ότι πρέπει να προετοιμάσουμε τον θάνατό μας».

Μάλιστα πρόσθεσε πως υποψιαζόταν ότι το τελευταίο διάστημα, η σύζυγος και μητέρα της άτυχης Μαρίνας, δεν ακολουθούσε τη βαριά φαρμακευτική αγωγή που είχε συστηθεί από δύο ψυχιάτρους που την παρακολουθούσαν.

«Έβλεπα κάποιες περίεργες κινήσεις. Εξαφανίζονταν τα χάπια της. Πιστεύω ότι κάπου τα έκρυβε, γιατί ίσως σκεφτόταν να αυτοκτονήσει με χάπια. Δεν φανταζόμουν ότι θα σκεφτόταν να κάνει κακό στο παιδί μας» είπε ο 53χρονος πατέρας, που παλεύει να μαζέψει τα κομμάτια του.

Νέα μαρτυρία

«Και τη μικρή άκουσα και τη μητέρα άκουσα ένα “μαμά, μαμά, μαμααααά παρατεταμένο τελικά μετά άκουσα έναν γδούπο σαν να πέφτει κάτι, εγώ θεώρησα ότι έπεσε κάτι από την ταράτσα τους.

“Την μητέρα την άκουσα μόνο να βογκάει να αγκομαχάει, ήταν η στιγμή που ξεψυχούσε. “Άκουσα να χτυπάει κάποιος κάτι την ώρα που σφάδαζε η μάνα. Εξεπλάγην όταν βγήκα έξω και είδα τι είχε γίνει, έπεσα από τα σύννεφα”», είπε αυτόπτης μάρτυρας στο Star.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η 17χρονη για να γλιτώσει από τις μαχαιριές της μητέρας της φαίνεται να πήδηξε από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου και να έπεσε σε αυτό ακριβώς το σημείο.

 

 

 

 

 

 

Exit mobile version