Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κώστας Δόξας: Η απάντηση στα δημοσιεύματα για την προσωπική του ζωή
LIFESTYLE

Κώστας Δόξας: Η απάντηση στα δημοσιεύματα για την προσωπική του ζωή

Φήμες για διαζύγιο του Κώστα Δόξα και της Μαρίας Δεληθανάση, οκτώ μήνες αφότου έγινε ο πολιτικός τους γάμος και έξι μετά την γέννηση της κόρης τους, σκόρπισε δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας. Σύμφωνα με όσα γράφει η Real News, o τραγουδιστής και η αγαπημένη του αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς και, μάλιστα, η Μαρία βρίσκεται μαζί με την κορούλα τους στην ιδιαίτερη πατρίδα […]

Φήμες για διαζύγιο του Κώστα Δόξα και της Μαρίας Δεληθανάση, οκτώ μήνες αφότου έγινε ο πολιτικός τους γάμος και έξι μετά την γέννηση της κόρης τους, σκόρπισε δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας.

Σύμφωνα με όσα γράφει η Real News, o τραγουδιστής και η αγαπημένη του αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς και, μάλιστα, η Μαρία βρίσκεται μαζί με την κορούλα τους στην ιδιαίτερη πατρίδα της, την Θεσσαλονίκη

Μιλώντας στο People, το ζευγάρι διέψευσε κατηγορηματικά τα περί χωρισμού και δεν έκρυψε την ενόχλησή του. «Όχι μόνο δεν χωρίζουμε, αλλά είμαστε πιο καλά από ποτέ, ισορροπημένοι και κατασταλαγμένοι και χαιρόμαστε την οικογένειά μας και την υπέροχη κόρη μας», πρόσθεσε.

Όπως διευκρίνισαν, αυτό τον καιρό ο Κώστας έχει πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις ανά την Ελλάδα και την Κύπρο, που τους κρατούν μακριά, ενώ η Μαρία μετέβη στην Θεσσαλονίκη για να ξεκουραστεί και να χαρούν οι γονείς της το εγγόνι τους. «Δεν ήξερα ότι πρέπει να πάρω άδεια από κάποιον, ή να απολογούμαι, αν έχω την ανάγκη να ξεκουραστώ από τις απαιτητικές φροντίδες του μωρού, περνώντας χρόνο με τους δικούς μου ανθρώπους», ανέφερε χαρακτηριστικά η ίδια.

Κώστας και Μαρία θα επιστρέψουν σύντομα στο σπίτι τους, στην Αθήνα και ήδη έχουν αρχίσει τις προετοιμασίες για την βάπτιση της μπέμπας, η οποία θα πάρει το όνομα Σοφία.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις