Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Έκανε σεξ σε σταθμό τρένου και έμαθε από τη μητέρα του ότι τον είδαν όλοι (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Έκανε σεξ σε σταθμό τρένου και έμαθε από τη μητέρα του ότι τον είδαν όλοι (vid)

Οι χρήστες του διαδικτύου θα θυμούνται σίγουρα το video που έπαιζε για μέρες, με το ζευγάρι να απολαμβάνει τον έρωτα του στον σταθμό του τρένου. Για κακή ου τύχη όμως, ένας από τους δεκάδες πολίτες που περίμεναν το τρένο έβγαλε το κινητό του και κατέγραψε τη στιγμή. Ο 23χρονος Βρετανός δηλώνει σήμερα, πως δεν είχε […]

Οι χρήστες του διαδικτύου θα θυμούνται σίγουρα το video που έπαιζε για μέρες, με το ζευγάρι να απολαμβάνει τον έρωτα του στον σταθμό του τρένου.

Για κακή ου τύχη όμως, ένας από τους δεκάδες πολίτες που περίμεναν το τρένο έβγαλε το κινητό του και κατέγραψε τη στιγμή.

Ο 23χρονος Βρετανός δηλώνει σήμερα, πως δεν είχε ιδέα πως η μορφή του κυκλοφόρησε, αλλά το πληροφορήθηκε από την… μητέρα του!

«Δεν ήξερα ότι με κατέγραφαν. Πίστευα ότι οι άλλοι επιβάτες ήταν πολύ μακριά μας. Έμαθα για το βίντεο όταν με πήρε η μητέρα μου τηλέφωνο για να με ρωτήσει αν ήμουν εγώ αυτός στο βίντεο» δήλωσε ο νεαρός.

Ο Ντόμινικ Ρίτσαρτσον είπε πως μετάνιωσε για «τα 90 δευτερόλεπτα τρέλας» με μια 45χρονη γυναίκα από την Ευρώπη αν και υποστηρίζει ότι ο μόνος λόγος που σταμάτησε ήταν γιατί έφτανε το τρένο στο σταθμό.
Όπως είπε έπινε αλκοόλ για 12 ώρες πριν τις 7 το πρωί της 9ης Οκτωβρίου πριν να καταλήξει στην πλατφόρμα να κάνει σεξ με μια γυναίκα που είχε γνωρίσει μόλις μια ώρα νωρίτερα.

Σύμφωνα με τον ίδιο μετά το σεξ αντάλλαξε τηλέφωνα με την 45χρονη γυναίκα αλλά μετά τα όσα ακολούθησαν, καλύτερα να μην έχουν ξανά καμία επαφή.
Στον 23χρονο επιβλήθηκε, πάντως, πρόστιμο 170 λιρών για προσβολή της δημοσίας αιδούς.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις