Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Άκρως επιτυχημένος ο διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Άκρως επιτυχημένος ο διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε ο 6ος διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης. Η συμμετοχή δρομέων κάθε ηλικίας, από 12 έως 82 ετών, οι σπουδαίες επιδόσεις των πρωταθλητών από την Ελλάδα και όλο τον πλανήτη, καθώς και οι εκπλήξεις που είχαν ετοιμάσει οι διοργανωτές, δημιούργησαν ένα θαυμάσιο θέαμα και “έδωσαν χρώμα” στη Θεσσαλονίκη. […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε ο 6ος διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης.

Η συμμετοχή δρομέων κάθε ηλικίας, από 12 έως 82 ετών, οι σπουδαίες επιδόσεις των πρωταθλητών από την Ελλάδα και όλο τον πλανήτη, καθώς και οι εκπλήξεις που είχαν ετοιμάσει οι διοργανωτές, δημιούργησαν ένα θαυμάσιο θέαμα και “έδωσαν χρώμα” στη Θεσσαλονίκη.

Πρωταθλητές των μεγάλων αποστάσεων, Ολυμπιονίκες διαφόρων αθλημάτων, Παραολυμπιονίκες, άτομα με αναπηρίες, προσωπικότητες της πόλης και ολόκληρης της χώρας, καθώς και μαθητές, απόλαυσαν τη χαρά της συμμετοχής τους σε μία άδεια από αυτοκίνητα Θεσσαλονίκη.

Η μεγαλύτερη νυχτερινή γιορτή της χώρας είχε και πάλι εκπληκτικά μεγέθη συμμετοχών: Οι δρομείς που ολοκλήρωσαν την εγγραφή τους έφτασαν τελικά τους 16.280 (3.639 εγγεγραμμένοι στον Ημιμαραθώνιο και 12.641 στο Δρόμο Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000 μ.), ενώ εκκίνηση πήραν 15.903 δρομείς που παρέλαβαν τον εξοπλισμό τους από το Κέντρο Εγγραφών (3.550 συμμετέχοντες στον Ημιμαραθώνιο και 12.353 στο Δρόμο 5.000 μ.).

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις