Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Η πιο γρήγορη και αποτελεσματική λύση στο μεγάλο πρόβλημα με τον σκύλο μας
PLUS

Η πιο γρήγορη και αποτελεσματική λύση στο μεγάλο πρόβλημα με τον σκύλο μας

Οι περισσότεροι λατρεύουμε τα ζώα, ειδικά τα σκυλάκια που μας κρατούν συντροφιά και δείχνουν πίστη και αφοσίωση. Όμως όσοι τα έχουμε στο σπίτι, καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε ένα μεγάλο πρόβλημα. Αυτές τις μικρές τριχούλες παντού, που δεν μας αφήνουν να χαλαρώσουμε. Κοντές, λεπτές και επίμονες κολλάνε στα μαξιλάρια και στις εσοχές και είναι εξαιρετικά δύσκολο και χρονοβόρο να μαζευτούν […]

Οι περισσότεροι λατρεύουμε τα ζώα, ειδικά τα σκυλάκια που μας κρατούν συντροφιά και δείχνουν πίστη και αφοσίωση.

Όμως όσοι τα έχουμε στο σπίτι, καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε ένα μεγάλο πρόβλημα. Αυτές τις μικρές τριχούλες παντού, που δεν μας αφήνουν να χαλαρώσουμε.

Κοντές, λεπτές και επίμονες κολλάνε στα μαξιλάρια και στις εσοχές και είναι εξαιρετικά δύσκολο και χρονοβόρο να μαζευτούν με το χέρι. Η ηλεκτρική σκούπα είναι λύση, όμως δύσκολη, χρονοβόρα και κουραστική.

Ευτυχώς, υπάρχει κι άλλος τρόπος.

Βρείτε ένα παλιό σας καλσόν, φορέστε το στο χέρι σας και με αυτό περάστε τις επιφάνειες των υφασμάτων. Το ύφασμα του καλσόν λειτουργεί σαν μαγνήτης στις τρίχες και τις αφαιρεί. Παρομοίως ευχάριστα αποτελέσματα μπορεί να σας δώσει και ένα πλαστικό γάντι κουζίνας.

Επίσης, να θυμάστε να αφήνετε καλύμματα, μαξιλάρια και ριχτάρια στον ήλιο, γιατί η έκθεση τους στο φυσικό φως παρέχει απολύτως φυσική προστασία κατά των ακάρεων.

Ένας ακόμη τρόπος, είναι να βάλετε στο πανάκι λίγο baby oil.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις